Снимка: БГНЕС
fallback

"Оттук нататък има два варианта и те зависят от ПП-ДБ. Първият е да се съгласят на предложеното от Бойко Борисов. Вторият е да кажат "не" и да предизвикат нови избори.

Oще по темата
Така пак подават топката към Борисов, защото ще бъдат виновни за провала на преговорите. Нямат печеливш ход".

Това каза пред БНР журналистът Ружа Райчева.

И допълни, че ПП-ДБ показват склонност за стиковане с Борисов въпреки обявяваното преди това.

"ДБ правят крачка назад. Христо Иванов като опитен политик вижда, че в момента Борисов надиграва ПП. Той не може да вземе превес в самата коалиция, там са много хора и нямат единна позиция. Това си личи още от първия ден след изборите", обяви експертът.

Тя прогнозира нови избори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

69

ББ

преди 1 година

и г-н бУда-борисов,строителят на руските потоци на путин, агента на руските служби...САЩ с 200 не можеш ги минеш!!!справка финансиста ти,и ще става...крайно,селски тарикати...обявяват война на САЩ и Свободният Свят?няма къде да се скриете!!!

68

ББ

преди 1 година

не вярвам ЕС да са толкова слепи!остава...зависимости от путин!насаждат в ИЕ мафиотски структори държаши Наридите в страх и зависимости,липса на всякакво развитие въпреки възможностите им!САЩ решително с мафията управляваща ИЕ...или ЕС ще опозири и ВАС!!!бОрисов е агент на ДС-КГБ...доказано,бодигард на Т.Живково!комунист...крадец...постройл руски поток с парите на гладните българи!

67

ББ

преди 1 година

"надигра"колко примитивно,България има нужда от бюджет и реформи за да вземе едни пари от ЕС,агент буда се "доказва"на путин как може да разруши България и ЕС дори през вЕбер щази!САЩ и ЕС...Чърчил го е казал,"Можехте да избирате между позора и войната...."избрахте позора като агенти на руски служби,агент буда,агент сава...финансирани от... ЕС,за да може...ЕНП да имат..."власт"...опозорихте си и не ви вярвам вЕбер-щази!!!

fallback