Снимка: БГНЕС
fallback

Фамилиарнеченето на Борисов не е добър тон за политически разговори, а отвъд него няма нищо. Христо Иванов беше в подобна на настоящата ситуация през 2015 г. Тогава трябваше да има съдебна и административна реформи, година по-късно се оказа, че между първо и второ четене всичко пропадна и той беше принуден да напусне. Това каза за Нова Нюз комуникационният експерт Любомир Аламанов.

Oще по темата

Журналистът Асен Генов от своя страна смята, че ДБ са на по-умерена позиция, те също искат диалог и власт.

"Пред България стоят много въпроси.  Ако ПП и ГЕРБ са доволни от служебния кабинет, няма проблем, но ако искат да върнат България на европейския път, тогава трябва да направят нещо в тази посока - крачка за някакъв компромис е необходима. Дали политиците са готови да платят цената на цялата си кариера, за да извадят България от кризата? Тепърва ще видим", заяви той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Идеалист

преди 1 година

Такова унижение за Баце и за ГЕРБ и най-големите им врагове на са допускали. Да се откажат доброволно да състявят коалиция за сметката на Дянков стрия ***, Лъжеца Кирчо и Василев - наглия ( срамно е да го напища, но всики го знаят ) и накрая Ат, Атанасов, който нищо добро не направил. Баце, ако приема да им се подложи, ще бъде бит от избирателите се и редовите членове на ГЕРБ, които ще го напуснат. Кокорчовците не добре с гавите!

13

Анонимен

преди 1 година

"Моралът" на борисов и петков е един и същ -- от какво се възмущават ?

12

Анонимен

преди 1 година

Хайде сега и тонът му на Бойко бил лош. Жалки платени напъни. Свърши ви черната боя май, но не виждат клепащите един успешен политик, как сами са се омазали с кафяво и мигат на парцали. Че той остави ПП-то да мръзнат пред външната врата и някой от тях още не се усещат, тъй като са с високо мнение за себе си.

fallback