Снимка БГНЕС
fallback

"Гюров не е прав - парламент може да има и без тях. С този подход да обясняват сутрин по телевизорите, че няма да подкрепят ГЕРБ, а може и с другите, няма да получат подкрепа за плаващо мнозинство". 

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на парламента.

Oще по темата
"Не сме поставяли ултиматуми", заяви Борисов, коментирайки думите на депутата от ПП-ДБ Андрей Гюров, че ГЕРБ-СДС поставят ултиматуми към тях за състав на кабинет.

"Спечелили сме си парламентарно мнозинство, председател, предложихме най-добрия администратор в България - Росен Желязков", посочи Борисов.

"Днешният ден трябва да се използва и да наложим нашата управленска програма върху тяхната, да видим коя по-добра. Нашата е по-добра и по-разписана с всички сектори, но нека да им дадем шанс", заяви той.

"Ако нямат сериозен план за кабинет, това е опит за изнудване - провалете вашия мандат, скарайте се с всички останали", заяви още Борисов.

"Ще проявим търпение, въпреки обидното им отношение", подчерта още лидерът на ГЕРБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

108

Дзак)

преди 1 година

Този е готов да целува ръцете на Кирчо и кокорчо!! странно -"явно американската тояга" бая е заиграла по неговата голяма главица целувана от трима папи! Сега мутрата е подобие на мутра)

107

WTF??????

преди 1 година

ГЕРБ нали се бият в гърдите, че са победители??? Друг е въпроса как са победили и колко купени гласове и невалидни бюлетини са направили... Щом са победители да правят правителство и толкова. Като няма подкрепа - мандата отива във вторите и така. Това е Конституцията. А не на Боко врътките, целящи да изкарат дриугите виновни.

106

Сата НАТО

преди 1 година

най-добрия администратор в България - Росен Желязков -----///------ Само като го видиш как се е зачервил и гледа като трактор, ти става ясно, че или се дрогира или е просто откачен. Или и двете. ГЕРБ са просто из мед та на България, събрани и организирани от милиционерския полковник Боко Банкянски.

fallback