fallback

Изключително важно е да има бюджет, след избор на правителство, разбира се, защото преди всичко Народното събрание трябва да избере редовно правителство, което да поеме отговорността за управлението.

Oще по темата
И за да знаем ние на кого да вдигнем телефона при конкретен проблем, освен да се пишат писма между институциите, които пътуват със седмици. Така проблеми не се решават. Това каза председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев в студиото на Bulgaria ON AIR.

По думите му 265 български общини не могат да работят.

"Ние можем да продължим със старите бюджети, но новите проблеми не можем да ги решим със старите бюджети. Радвам се, че след празниците можем да се поздравим с такова джентълменско споразумениe, без съмнение парламент няма как да работи без председател. Предстоят много проблеми на обществото, които не са проблеми на една или друга партия само, те са проблеми на българските граждани", допълни Георгиев в ефира на Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Наблюдател

преди 1 година

Ужас e тоя ,,,, както казаха от Продължаваме измяната и доносническа България по добре коялица с Бойко от колкото извън парламента при Бърбурикян и Хаджипеньо

13

Финансист

преди 1 година

За какво му е на този пък бюджет. Така добре си живеем със стария бюджет от 2021 г., направен от Василев. То, с тези депутати и техните въшки, изобщо не ни трябва бюджет. Между впрочем, на моята фирма бюджета е вече за октомври на 2023 г. Но пък, аз не съм като депутатите, за да разчитам на заплати от някакви си бюджети. За смях сатнаха. Че дори и Бойко Борисов започна да ги разбира нещата с парите. Което си е за учудване.

12

Анонимен

преди 1 година

Господинът е от котилото, оппа кантората на Лена Парапета. Толкоз по въпроса. Ако ще в по два Харварда и в два Кеймбриджа да са учили.

fallback