Снимка: БГНЕС
fallback

Ние внасяме 70% от месото, 50% от доматите, 45% от яйцата. Едно време бяхме нетен износител, сега внасяме храни. Искаме национален приоритет да станат малките и средни ферми. Това заяви Настимир Ананиев от „Продължаваме промяната” в ефира на Нова Нюз.

С години българският производител беше неглежиран.

Oще по темата
Друга политика е неравенството на регионите. Ще инвестираме 50 млрд. – български и европейски средства за развитие на регионите. Знаете, че винаги се е инвестирало повече в Южна България. София е над средното европейско ниво,искаме да сравним София с Видин, с Монтана, с Враца, добави Ананиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

117

Бай Дрън

преди 1 година

Едно времв това, едно време онова...ами нали искахте ЕС! В ЕС едно от условията е да има свободен пазар, тоест, ти си длъжен да разрешиш на всеки от ЕС, който иска, да участва на твоя пазар. Всичко се определя от цената, не от това, дали продукта е от бг или не. Като искаме само родна продукция, ами да излизаме от ЕС и да самозадоволяваме. Не че съм голям привърженик на ЕС, но така го поискахте бе, хора политици!

116

Анонимен

преди 1 година

Едно време......по байтошово време. като дойде демокрацията, свърши с производството и износа. На Настимир да не му е домъчняло за ония времена? А дали ще хване лопата и мотика или ще е дайте да дадете. Само по приказките са тия, ама и тях не догаждат.

115

Големия памперс

преди 1 година

Тази юрдек, мислещ се за политик, сега ли устанави този факт?!? Нали е от маймуните, които от години обикалят из партиите и целуват з**ници за да се уредят в парламента. Би трябвало да е наясно, че селското стопанство в част зеленчукопроизводство, овощарство и животновъдство е разсипано и унищожено благодарение на платени п***титутки като него.

fallback