Снимка: БГНЕС
fallback

Правораздавателните органи трябва да установят какво липсва от пътната настилка на АМ "Хемус". Това стана ясно от думите пред Нова телевизия Венцислав Ангелов, председател на УС на АПИ.

"В никакъв случай не можем да кажем, че пътят е опасен", изтъкна той.

Около 100 километра магистрали са за ремонт. 500 милиона лева ще трябва да вложи държавата за ремонт на магистралите.

Ангелов посочи, че по-малки са пътните слоеве на транспортната инфраструктура. АПИ е констатирала проблем на някои участъци.

Oще по темата
"Не мога да кажа дали е крадено", заяви Ангелов.

По време на строителството е извършен строителен надзор.

"Държавата няма да разплаща незаконни строежи и текущи ремонти по пътната мрежа. Продължава да се строят аутобани. Държавата не е абдикирала", категоричен бе Венцислав Ангелов.

"Всички наши тунели са безопасни за преминаване. Правят се ежедневни обходи на тунелите за неизправности", увери още той.

"Близо 5 милиона лева трябва да осигури държавата, за да върне АПИ на шофьорите за надвзети глоби за винетките", каза също шефът на пътната агенция.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 14Да те светна. Най-проблемните участъци са правени при бай Тошо, Костов и Станишев. Преди ГЕРБ бе спряла всякаква подръжка на съораженията. Ако не бяха ГЕРБ, не само осветления щяха да падат в тунелите, а цели виедукти и тунели. Сега пак почти всичко е спряло. А там където се строи е по същия незакон начин, както преди и по времето на ГЕРБ. ГЕРБ въпреки усилията не можаха да узаконят отсечката Даскалово-Долана диканя! Пусната от Станишев 2007 без Разрешение за ползаване!!!!

21

Анонимен

преди 1 година

Мотах се из Севетроизточна Сърбия преди седмица. Как може пътищата им да са такива? Манталитета им не е по-различен от нашия. Всъщност и тук в Северозападнала България виждам разликата. Едни са пътищата в Градешница, Криводол, Ракево и Добруша. Това е Врачанска област. Влизаш в община Бойчиновци и става мазало.

20

Ала бала

преди 1 година

Магистралите ни изцяло са за ремонт. Дори новата отсечка на Хемус е нагъната като хармоника . Толкова некадърно направени пътища едва ли има някъде по света.В Бг няма 10 км. Път който да отговаря на всички стандарти за асфалт,маркировка,мантинели и т.н и т.н....постоянно сме в ремонт на ремонта

fallback