22

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 14Да те светна. Най-проблемните участъци са правени при бай Тошо, Костов и Станишев. Преди ГЕРБ бе спряла всякаква подръжка на съораженията. Ако не бяха ГЕРБ, не само осветления щяха да падат в тунелите, а цели виедукти и тунели. Сега пак почти всичко е спряло. А там където се строи е по същия незакон начин, както преди и по времето на ГЕРБ. ГЕРБ въпреки усилията не можаха да узаконят отсечката Даскалово-Долана диканя! Пусната от Станишев 2007 без Разрешение за ползаване!!!!

21

Анонимен

преди 1 година

Мотах се из Севетроизточна Сърбия преди седмица. Как може пътищата им да са такива? Манталитета им не е по-различен от нашия. Всъщност и тук в Северозападнала България виждам разликата. Едни са пътищата в Градешница, Криводол, Ракево и Добруша. Това е Врачанска област. Влизаш в община Бойчиновци и става мазало.

20

Ала бала

преди 1 година

Магистралите ни изцяло са за ремонт. Дори новата отсечка на Хемус е нагъната като хармоника . Толкова некадърно направени пътища едва ли има някъде по света.В Бг няма 10 км. Път който да отговаря на всички стандарти за асфалт,маркировка,мантинели и т.н и т.н....постоянно сме в ремонт на ремонта

19

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

18 И ОСТАНАЛИТЕ ПИСАЧИ НАГЛАРЯ Я КАЖЕТЕ ПРЕДИ БОКО ПЪТИЩА НЯКОЙ ПРАВЕШЕ ЛИ ИЛИ ВИЕ ПИСАЧИТЕ СТРОЯХТЕ ИНФРАСТРУКТУРАТА НА ДЪРЖАВАТА ИЛИ ПЪК ТЕЗИ ДЕТО 3 ГОД САБОТИРАТ ЦЕЛЕНАСОЧЕНО БЕЗНАКАЗАНО ЦЯЛАТА НИ ИНФРАСТРУКТУРА ЗАЩОТО ИСКАТ ДА УНИЩОЖАТ БОРИСОВ ЧЕ И ПРЕЧИ ДА ГРАБЯТ ИСКАТ ДА ГО ИЗРИТАТДА СИ ХАПВАТ ОТ ТРАПЕЗАТА ЗА НИЩОПРАВЕНЕ

18

Докоментар 19

преди 1 година

Какви второкласни и третокласни пътища,газиме в кал.елате в с Жегларци,общ.тервел,обл.добрич,няма улица на асфалт, всички са със чакъл и кал.улицата към гробищата е ад.

17

Анонимен

преди 1 година

За второкластните и третокласноте пътища е най добре да не говорим. Картофена нива,

16

Анонимен

преди 1 година

От общо 846 км магистрали в България, 100 км били за ремонт!!! По-скоро всичките са за ремонт, след 12 годишното съсипване на България от ГЕРБ.

15

Анонимен

преди 1 година

Боко да извади милиардите от чекмеджето,които открадна и да си оправи магистралите.

14

Анонимен

преди 1 година

Строителите да си платят ремонтите.Не може държавата непрекъснато да налива нашите пари в джобовете на крадците,които после ги изнасят с чували от банките,а магистралите като в джунглата.

13

toti

преди 1 година

ВИДЯ СЕ КОЛКО Е ЖАЛАК СУТРИНТА ТОЯ ОТ АПИ И АКО ТАМ НЕ СЕ ИЗЧЕГЪРКАТ ВСИЧКИ ТОЧИЛИ ОТ КРАНЧЕТО ЩЕ СИ Я КАРАМЕ ПО СТАРОМУ !!!

12

Анонимен

преди 1 година

Милиарди, не милиони, а милиарди окрадоха ГЕРБ, покрай тях ДПС и разни бизнесмени от тези магистрали

11

Никакви винетки вече

преди 1 година

Две години ГЕРБ не управляват и магистралите им почнаха да се разпадат

10

Данъкоплатец

преди 1 година

Никакви винетки няма да вдигат че утрепко пари за ремонт има при Бойко.

9

Анонимен

преди 1 година

Само те ли?!?! Искам да ги разходя по околовръстното на Пловдив, посока Панпорово в 17.00 часа, където средната скорост е 6 км в час. И много искам да им се ходи по нужда!

8

Зает

преди 1 година

До Анонимен: Бойко Асфалта и Доган Сарая се постараха нови да няма, а служебните са там.... само служебно

7

L.

преди 1 година

Само?

6

Майора

преди 1 година

Стига се оплаквахте , нищо не направихте за две години! И как може европейските проверки да не покажат отклонения или ГЕРБ са ги откупили?

5

НЕЕЕЕ,

преди 1 година

в никакъв случай не е крадено. От около 850 км магистрали за ремонт са (поне) 100 км. А 2/3 от тези 850 км са построени след 1990 г. И сега ще отидат по 5 млн. лв. за ремонт на километър!!! И пак няма да се краде, вервайте ми!

4

Анонимен

преди 1 година

Тия новите един 1км магистрала имат ли, иначе плюят по-лошо и по-отровни от горгона медуза бре.

3

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Благодаря че ни каза, сега кажи на "БАЙ РЕЖА ЛЕНТИЧКАТА" да си ги оправи и то с негови пари. Всичко се окраде от неговите фирми, а се строи като за в Индия.