fallback

"Избирателите се интересуват от други неща. Не мисля, че ще повлияе на изборите. Всичко трябва да се случва по българското законодателство. Законът може да се прилага за физически лица, но и за свързаните с тях физически и юридически лица. Юридическите лица може да бъдат и политически партии. Очевидно е, че за ГЕРБ няма никакъв шамар. Не само за ГЕРБ - за всички лица, които са посочени в списъка "Магнитски", заяви бившият председател на парламента Димитър Главчев в Bulgaria ON AIR.

"Това е закон, който идва от САЩ. Няма да получиш виза от САЩ, те защитават своята територия, включително финансовата си такава
Oще по темата
. Обект на действията са лицата съотносими към американските банки, които са кореспондиращи с много други банки по света. Наш проблем е дали ще се съобразим", каза още той пред Bulgaria ON AIR.

Главчев посочи, че социолозите предвиждат паритет след изборите на 2 април. Според него този паритет не води до нищо добро, а всички казват, че искат да се състави редовно правителство.
"Много трудно ще има редовно правителство сега и следващата година", предположи Главчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Анонимен

преди 1 година

При Магнитски, САЩ имат сигурни доказателства за корупция. Само, че при нас, правораздаването и разследващите органи са със широко затворени очи и никой не може да ги накара да свършат някаква работа.

27

Анонимен

преди 1 година

В нормалните държави, само за съмнение за корупция мятат оставки, тука всичко се знае, но народа пак си им гласува. Не знам какъв народ сме.

26

Бож

преди 1 година

И през м.май чакам боко у Ду бай

fallback