Изказването на проф. Герджиков, че няма нищо общо с ГЕРБ е било грешно разтълкувано, заяви бившият депутат Димитър Главчев пред  Bulgaria ON AIR.

"Аз го отдавам на липсата на политически опит. Човек винаги може да изпусне дума, която да се изтълкува по начин, който не е правилен. Той добре подчерта, че разчита на подкрепата на ГЕРБ. Такива хора говорят и по-открито, но не го е казал в смисъла, в който се разтълкува - че го е срам от ГЕРБ", коментира той.

Още по темата
"Всеки се явява на избори с мисълта, че ще спечели. Не мисля, че проф. Герджиков ще отпадне за балотажа, мисля, че ще спечели изборите", допълни ексдепутатът от ГЕРБ.

Партията му се надява Герджиков да бъде избран като антипод на Румен Радев.

"Генерал попринцип може да бъде и интелектуалец, но не в нашия случай. Ние търсихме фигура, която да обединява, а не да разделя. Досегашният президент не може да се нарече, че олицетворява единството", подчерта Главчев.

Той допълни, че на тези избори много неща ще се случат за първи път - каквото  е и издигането на кандидат за президент на ДПС.

"Когато кандидат за президент е председателят на партията, никой не може да предположи дали ще има балотаж. Всеки отива на избори, за да спечели и да дръпне гласове за парламентарния вот", заяви Главчев.

И подчерта, че от ГЕРБ никога не са се коалирали с ДПС.

 

Коментари Напиши коментар

77

old stupid retard

преди 1 месец

До А за чекмеджето? снимките са истински, остава само въпросът защо снимащия не си е взел 1-2 кюбчета или 1-2 пачки.. което е по-леко

76

Анонимен

преди 1 месец

до 65 - Има , има . Много сме !

75

Д Т

преди 1 месец

Адаш ( Митко ) , иди да си почиваш някъде .