Снимка: БГНЕС
fallback

След нашумялата "Песен за Лена", в официалния ютуб канал на 7/8 се появи и "Песен за Киро". В песента се пее за бащата на бившия премиер Кирил Петков - Петко Петков, който е бил изпратен от сина си да търси газ.

Песента е кавър на "Кажи на майка си" на Слави Трифонов и Ку-ку бенд. Видеото към нея са моменти от изяви на Кирил и Петко Петкови на официални събития, митинги и в ТВ студиа.

Текстът започва по следния начин:

"Всичко направи да набуташ татко си,
татко ти Петко да докара две тръби,
татко ти Петко, щом е тука, лесно се върви напред.
Мойто момченце, ти го ползваш като парапет."

По-нататък се напомня и за римите, посветени на Лена Бориславова.

"Тъкмо отмина туй за Лена, адски тъпото парче,
пак ни накарахте да пеем, моето момче."

Преди ден бившият заместник-министър на енергетиката от квотата на "Има такъв народ" Пламен Данаилов разказа пред Нова телевизия, че бащата Петко Петков бил ангажиран с търсене на доставчици на синьо гориво.

"Официално е пътувал до Турция за преговори заедно с Весела Чернева - съветничка по външната политика на Кирил Петков. Летял е на държавни разноски през първата половина на миналата година", каза Данаилов. По-късно обясни, че има документ, доказващ, че бащата на Кирил Петков е минавал през правителствения VIP в посока Турция. Той обаче не уточни с каква цел е било пътуването.

От Министерския съвет отрекоха бащата на Кирил Петков да е бил командирован от там. Информацията отрече и самият Петко Петков и дори заяви, че ще съди Данаилов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

397

Влад

преди 1 година

До IT пенсионерВиждам, че добре сте запознат със случващото се на концертите на Слави. Бихте ли ни просветили как точно протича въпросното опростачване? Защото аз съм бил на няколко концерта на Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд и не съм видял да има действия, които водят до някакво опростачване. Или просто вие си търсите някой, който да е виновен за вашето лично опростачване? Защото човек това, което сам може да си прични никой друг не може да му го причини.

396

Влад

преди 1 година

До Славуца ТъпотоКазвате, че Слави бил злобен, а и кълнете!!! Какво говори това за вас самия? Че вие сте много по-злобен. Ама важното е да си пишем, но да се погледнем в огледалото не смеем, защото ще видим, че сме по-лошо от този, срещу който излизаваме собствената си омраза. Жив и здрав бъдете!

395

ОБЕКТИВЕН

преди 1 година

И ДВЕТЕ ПЕСНИ СА СУПЕР! МАЛКО ИМ Е НА ИЗМАМНИЦИТЕ ОТ ХАРВАРД.Вие МИСИРКИТЕ за пп и боко ли работите?

fallback