397

Влад

преди 1 година

До IT пенсионерВиждам, че добре сте запознат със случващото се на концертите на Слави. Бихте ли ни просветили как точно протича въпросното опростачване? Защото аз съм бил на няколко концерта на Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд и не съм видял да има действия, които водят до някакво опростачване. Или просто вие си търсите някой, който да е виновен за вашето лично опростачване? Защото човек това, което сам може да си прични никой друг не може да му го причини.

396

Влад

преди 1 година

До Славуца ТъпотоКазвате, че Слави бил злобен, а и кълнете!!! Какво говори това за вас самия? Че вие сте много по-злобен. Ама важното е да си пишем, но да се погледнем в огледалото не смеем, защото ще видим, че сме по-лошо от този, срещу който излизаваме собствената си омраза. Жив и здрав бъдете!

395

ОБЕКТИВЕН

преди 1 година

И ДВЕТЕ ПЕСНИ СА СУПЕР! МАЛКО ИМ Е НА ИЗМАМНИЦИТЕ ОТ ХАРВАРД.Вие МИСИРКИТЕ за пп и боко ли работите?

394

Ккк

преди 1 година

Доста тъпо ми се струва, че и бездарно. А онова за Лена беше много интересно, забавно и оригинално. Тук са се изложили и мирише на нескопосано изпълнена поръчка.

393

Никой

преди 1 година

....ще си ...направи се...те казаха...и някои мнения...ЗАЩО....

392

Ман Гал

преди 1 година

КИРЕ вземай и чушкопека с теб.че да намалеят майкопродавците резко

391

Анонимен

преди 1 година

Готини парчета. Много слушаеми.

390

Бай Иван

преди 1 година

Нивото на слаб0умното джудже Тошко и останалите сценаристи е толкова ниско, че дори една забавна песен не могат да измислят. Славчо отдавна удари дъното, но упорито продължава да копае още по-дълбоко с подобни халтури и сюнети на господарите си от ГЕРБ и ДПС...

389

Леле

преди 1 година

И тези чалга композитори, искат да управляват държавата!!!!!!!Най старата държава на континента!!!До къде я докарахме бе хора?Само продажби *** и чужди пионки ни натрисаха до скоро/свестните ги събори слави чалгата/.Пак ли ще чакаме десетилетия в Надежда, да се отървем от азиатската "прегръдка"?

388

До 415

преди 1 година

Сатирата е много тънко изкуство. Никой от екипа на Слави няма нужния интелект, за да съчини такава. Злобата и махленското злословене никога няма да минат за сатира.

387

Комшията

преди 1 година

Славуне , кога ще напишеш парче за ментора си Доган ? - (никога) !

386

xoxo

преди 1 година

XAXAXAXA....

385

Люи дьо Пак.

преди 1 година

Учиндолски,трябва да имаш страх от Господ,че може да те накаже още и то по жестоко.А 49 тото НС,ще го гледаш от дивана.

384

Фенка

преди 1 година

Супер е парчето. Цял ден танцувам

383

Анонимен

преди 1 година

Трудно е да се прецени кои са по пр-о-с-ти. Тези които са го направили или тези за които е направено? Все още се водят дебати по темата.

382

Анонимен

преди 1 година

Да си видят техните кирливи ризи, вече са гнусни. Не ми пука за Киро и Лена, ама всяко нещо има граница. Не може да натрапваш на всички останали великата си простота на мислене. Да напишат за техния чичак дето отиде в Парламента със скъсаните дънки, ама ниво какво да се прави.

381

анонимен

преди 1 година

До АнонименНо за Баце и Доган не смеят нали? Наистина всеки народ си заслужава съдбата.

380

хахахаааа.........

преди 1 година

Супер!!!!!!!

379

Вън

преди 1 година

Всички ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ партии! ЕС освен да ни налага глоби и по-високи цени,нищо друго не правят .Ще ви глобим,защото задкулисно сме си подарили оръжията на Украйна от българския данъкоплатец.Война, която не искаме и не участваме те ни вкараха,че даже и я плащаме.И престанете да пращате разни платени украинци да протестират пред парламента или президентството,това се хора които изобщо нямат право да протестират още повече пък срещу Кремълският режим,който не е наложен от България!

378

Анонимен

преди 1 година

И защо акао краде по малко Кирчо да не прати 5ко да търси газ? Ако не го беше пратил - щаха да му се присмиват че неварва на баща си, сякаш бай Петко е работил и заемал важен финансов пост във финасовите пирамиди на руския канадец Миша Чьорний