Снимка: БГНЕС
fallback

Законопроектите, свързани с реформата на съдебната система, ще бъдат внесени още в първия работен ден на новия парламент. Това заяви служебният министър на правосъдието Крум Зарков в БНТ.

Доклад по механизма за сътрудничество и проверка няма да има, но този механизъм юридически не е прекратен.

Доклад ще има, но това е годишният доклад, който се прави за всяка държава и в който за България има специална глава, както за всички други.

Oще по темата
Той ще отрази моментното състояние, но се създаде объркване, защото механизмът за сътрудничество и проверка беше поставен на дневен ред от Нидерландия като аргумент за спирането ни към Шенген, добави Зарков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

Анонимен

преди 1 година

НАГЪЛ ЧЕРВЕН ***.....

40

Morski

преди 1 година

Крумчо, ти юрист ли си, щангист ли си, или просто т. ъ. п! Решение . No.20 на Конституционния Съд на РБ от 20.12.1992!!!!!! СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НЯМА ПРАВО НА ЗАКОНОДАТЕЛНА ИНИЦИАТИВА! Аман от ***, които се правят на политици и държавници!

39

Кърмаза глава

преди 1 година

До Браво Зарков! Значи трябва да започнете с милиционера Рашков- при толкова много имоти за милиони и спестени пари има( над 700 000)? От държавна заплата? И три комунистически управления при които обикновено държавата винаги стига до фалит,РАШКОВ БОГАТЕЕ- КАК СЕ СЛУЧВА?ХАЙДЕ ДА Е ПРОЗРАЧНО- АЗ СЪМ ЗА!

fallback