Снимка: БГНЕС
fallback

От партия "Възраждане" съобщиха, че български граждани са били заплашвани и бити на границата с Република Северна Македония.

"Македонските полицаи бият и заплашват българи на границата  Сред потърпевшите е и Ангел Георгиев, народен представител в 47-то и 48-то Народно събрание от "Възраждане". Пет часа български граждани стоят на граничния пункт Гьоешево и не са допускани от македонските власти да влязат в Македония", пишат от партията.
Oще по темата
 

Георгиев е заснел с телефона си кадри от границата. Във видеото, публикувано във Фейсбук, се вижда опашка от автомобили. Георгиев съобщава, че с часове коли не са допускани да преминат.

След като гражданин се приближава към него и се оплаква, че човек от автомобил с българска регистрация е въведен в сградата на граничната служба, депутатът прави опит да потърси информация за причината. Униформени служители се приближават към него със заповед да спре телефона, той отказва и се вижда борба. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

68

Анонимен

преди 1 година

Днес не ни уважават ! КОГАТО ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ЗАЕДНО ЗАДУШИМ ПРЕСТЪПНОСТТА И КОРУПЦИЯТА, БЪЛГАРСКИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ ЩЕ НАПРАВЯТ БЪЛГАРИЯ БОГАТА ! ТОГАВА ВСИЧКИ ЩЕ ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ В БЪЛГАРИЯ !

67

Лицемери такива

преди 1 година

Ако това беше станало на руската граница, щяха да ръкопляскат ! Айде на матушката им !

66

Гост

преди 1 година

Възраждане, много сте зле. Закачихте се за всяка популистка тема, направихте поредния популистки трик. А не сте дари нито едно неемоционално, а рационално доказателство, ме можете да управлявате икономика за 200 милиарда. Какво, ще избиете интелигенцията и ще вкарате инакомислещите в затвора? Така казахте в Панорама, така ли ще управлявате? Варвари, а не възраждане. С мерак и просто тия не се управлява.

fallback