68

Анонимен

преди 1 година

Днес не ни уважават ! КОГАТО ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ЗАЕДНО ЗАДУШИМ ПРЕСТЪПНОСТТА И КОРУПЦИЯТА, БЪЛГАРСКИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ ЩЕ НАПРАВЯТ БЪЛГАРИЯ БОГАТА ! ТОГАВА ВСИЧКИ ЩЕ ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ В БЪЛГАРИЯ !

67

Лицемери такива

преди 1 година

Ако това беше станало на руската граница, щяха да ръкопляскат ! Айде на матушката им !

66

Гост

преди 1 година

Възраждане, много сте зле. Закачихте се за всяка популистка тема, направихте поредния популистки трик. А не сте дари нито едно неемоционално, а рационално доказателство, ме можете да управлявате икономика за 200 милиарда. Какво, ще избиете интелигенцията и ще вкарате инакомислещите в затвора? Така казахте в Панорама, така ли ще управлявате? Варвари, а не възраждане. С мерак и просто тия не се управлява.

65

Анонимен

преди 1 година

Някой налива огън в глупав потенциален конфликт. Трябва да сме умни и да не се поддаваме. Нито България, нито Македония нямат сили и излишни деца за война. Най-добре е мълчание, пълно игнориране докато страстите утихнат и разумът се намеси.

64

Анонимен

преди 1 година

А наодупили ли ли са некой фен на Гоце от пиринска макидонея?

63

Кенефа метев

преди 1 година

Надявай се Психопате! Ти сега от къде се обаждаш? От зайчарника или от спалнята на комунистическият пожарникар борисОфф? Как стоиш днес с близането на надрисканият му Г ъ. С?

62

Е, и!?

преди 1 година

Ся шъ го пишем по друг начин, че модито много чувствително! -))) Бити, бити то пак добре че не са им предложили "интимни ласки"! Територията на бъдеща Велика Албания нема нищо общо с Бг!

61

Време е !

преди 1 година

Надявам се следващото редовно правителство което ще бъдена "Възраждане", най-сетне да се осмели /след 32 години беззакониеи анархия в страната/, най-сетне да потърси сметка от главнитенационални предатели и виновници за това трагично положениевъв външната ни политика.Тези които гласуваха с "две ръце" за френското предложение вНародното събрание - ГРОБ, ДъПъ, ПъПъ и ДъПъСъ !

60

Анонимен

преди 1 година

Възраждане са ми най-противната партия, но тия макета вече минават всякакви граници. Нищо ме заслужават, да си седят там да си гният извън ЕС с омразата си към нас.

59

Анонимен

преди 1 година

А изцъкления Наско и Пинокио Иванов що мълчат? Явно не са получили опорките на Козяк,чакаме!!

58

Има клип

преди 1 година

Там се вижда за какво го бият. Защото пита защо са вкарали друг българин в граничния пункт. С нищо не ги е провокирал. Тупалките започнаха внезапно. Интересно ми е, ако ви се случи на вас, пак ли ще говорите така.

57

Анонимен

преди 1 година

Христо Иванов и Атанас Атанасов що не ги бият? Отговора е,защото пуснаха макетата в европата и не ходят да почетат Гоце в Скопско!

56

Копейкин

преди 1 година

Мене не ме заплашиха, но много обиждат. Мене понеже съм грозничък ме обидиха три пъти. Само първия път болеше, втория и третия беше добре!

55

Анонимен

преди 1 година

Спорно е колко депутатите от Възраждане са България, по-скоро бих ги причислил към руснаците.

54

Анонимен

преди 1 година

Ми, като правите провокации и скандали по границата, ще ви бият.... Доколкото разбрах, ваши хора са яли бой и са ги арестували.

53

Анонимен

преди 1 година

До До до Възраждане. Че кой го отрича бе образ ?

52

Анонимен

преди 1 година

Да живее демокрацията! Долу крадливата ***

51

До до Възраждане

преди 1 година

Единствения известен гроб на български владетел е на Хан Кубрат! Открит е случайно от две украински овчарчета! Който го отрича, е руски агент!

50

Анонимен

преди 1 година

Хайде изпращайте генералите на специална военна операция, да ги набият и тях на границата, за да видите всички каквиБоклуци ви управляват.

49

Анонимен

преди 1 година

До SS. Ако война се водеше само с генерали щяхме да сме неподими по бройка