Снимка: БГНЕС

БСП, ГЕРБ и ДПС целенасочено спират съдебната реформа, Еврозоната и Шенген. Това ще доведе до нова политическа ситуация. На тези избори не очаквайте резултати, подобни на предишните. Това заяви в ефира н БНР депутът от "Демократична България" Мартин Димитров.

По думите му ГЕРБ, ДПС и БСП са разкрили картите на лидерката среща, Според него за това ще бъде понесена отговорност и ще промени политическата обстановка в България. Пътищата са само два. Единият е ГЕРБ, ДПС и БСП, а другият - ПП и ДБ. Това развитие дава сериозен шанс за ПП и ДБ да се представят над очакванията на следващите избори, поясни народният представител.

Още по темата
По отношение на преговорите между ПП и ДБ за съвместно явяване на изборите, Димитров посочи, че разговорите продължават и не трябва да се слага каруцата пред коня, докато не се изчистят всички детайли.

Депутатът заяви, че служебните правителства на Румен Радев стават все по-колебливи и негигурни. Рисковете стават все по-големи. Ситуацията от избори към избори се променя, защото хората стават все по-тревожни, допълни той.

Мартин Димитров съзря директен саботаж относно Еврозоната, който е дошъл от ГЕРБ, БСП и ДПС, "Възраждане" и "Български възход". Според него тези партии са се наговорили предварително и не са участвали в две комисии. "Демагогията е много голяма, защото ако ги питате - ще кажат, че това им е огромен приоритет, обаче като опрат нещата до гласуване - ги няма и то организирано", коментира той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase