Снимка: БГНЕС
fallback

Приехме безплатните учебници за учениците, еднократната помощ от 300 лв. за всяко дете от 1 до 4 клас и за осмокласниците. Успяхме да се противопоставим на желанието на „Демократична България“, „Продължаваме промяната“ и ГЕРБ да закрият детските ясли.

Oще по темата
Относно образованието това са малки, но важни стъпки в положителна посока.

Това каза Ирена Анастасова, депутат от БСП, в ефира на Нова Нюз.

Анастасова посочи: „Ние във времето назад сме поставяли въпроса, както за конкретната личност на сегашния главен прокурор, така и по принцип за реформа и необходимост от контрол върху действията на прокурора. От БСП сме внасяли такива законопроекти. Не можем да бъде обвинени, че сме срещу правосъдната реформа.“
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 1 година

Именно, училищата вече не са за децата,а за системата от директори, писачи на учебници и издателства.Просто бизнес.И понеже е явен бизнес училището, а и университета в нашия век, показват провала на цивилизацията ни изобщо.Образованието става символ на провала.

10

Скептично

преди 1 година

Сега остава и да ги научат.

9

Анонимен

преди 1 година

Сега писачите на неизползваемите учебници, съчинени на академичен език, и издателствата ще са на държавна хранилка и за гимназиалния етап. Само да припомня, че на всеки 4 години МОН подменя учебниците с чисто нови, без да се отчита запазени ли са в добро състояние старите. Иначе продължават да ги бълват на тежка гланцирана хартия, която при четене на лампа дава дразнещи очите отблясъци. После - децата били прегърбени и с очила.

fallback