11

Анонимен

преди 1 година

Именно, училищата вече не са за децата,а за системата от директори, писачи на учебници и издателства.Просто бизнес.И понеже е явен бизнес училището, а и университета в нашия век, показват провала на цивилизацията ни изобщо.Образованието става символ на провала.

10

Скептично

преди 1 година

Сега остава и да ги научат.

9

Анонимен

преди 1 година

Сега писачите на неизползваемите учебници, съчинени на академичен език, и издателствата ще са на държавна хранилка и за гимназиалния етап. Само да припомня, че на всеки 4 години МОН подменя учебниците с чисто нови, без да се отчита запазени ли са в добро състояние старите. Иначе продължават да ги бълват на тежка гланцирана хартия, която при четене на лампа дава дразнещи очите отблясъци. После - децата били прегърбени и с очила.

8

Анонимен

преди 1 година

Каквото и да се направи в образованието е вече безсмислено.То от 20 години показва провала на нашият модел на цивилизация.Тъй да се каже е символ на този провал, като показва какви негодяи излизат от него.

7

ОФчу

преди 1 година

"Анастасова: Направихме положителни стъпки в образованието" --- Верну е !!!! Превърнахте го в развъдник на д.б.л.и!

6

Анонимен

преди 1 година

Страх тресе ко чи на та на гробарите ,депесарите, боядисаните комунисти и тяхните производни зомби полит кръжоци...по интереси.ЧЕКМЕДЖАН,КЕШЕВ И НАДОЛУ ПО ХРАНИТЕЛНАТА ПОЛИТМАФИОТСКА ВЕРИГА..Затова единствено си прекроиха избирателния закон за да откраднат от нашето настояще и бъдещето на нашите деца -за нормална страна с върховенство на закона за всички - единствено срещу 50лв за Великден и Коледа...да продължът да мародерстват и паразитират като полит номенклатура за фасадна държава ..

5

Антинатовец

преди 1 година

Госпожо сега на тези избори в кой район ще ви прехвърлят защото от Монтана ще има само 4 депутата и вие твърдо увисвате?То за безплатните учебници е страхотно но крайно не достатъчно и вие много добре знаете какви помии има в историята на БГ и литературата. Това защо не го премахнахте или от Козяк 16 не ви дават . БСП отива на изчезване заради недалновидна политика към народа не само към учебниците. Много точно Сидеров ви каза за ляво обединение против Украйна с Русофили , Атака и Възраждане Но?

4

Като гледам

преди 1 година

Таргета е за маалите. Да купят учебниците на университетите.

3

Мързел

преди 1 година

Не са безплатни, а са платени от нашите данъци. Явно никой не ги купува и да върви тиража, държавата ги купува, нали издателствата са техни фирми.

2

Ха-ха-ха-ха-ха-ха!

преди 1 година

Добър опит. Сега кажете, че сте спасили децата от разстрел, който са се опитали да организират другите партии. Наистина трябва тест от лудницата преди да се кандидатираш за държавна длъжност.

1

Анонимен

преди 1 година

Положителната стъпка към евроатлантическото образУвание е, че учениците вече свободно се движат в класните стаи с пистолети, макар и пневматични .