fallback

Служебният министър на външните работи Николай Милков ще бъде изслушан от парламента утре заради побоя над Християн Пендиков.

В програмата на НС за тази седмица е включено и обсъждането на проект на решение за приемане на програма за компенсиране на битовите клиенти на природен газ.

Предложението за това е на ПП.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Предложение:

преди 1 година

Поканете еврокомисаря по разширяването Верхей да посети РСМ заедно с българската делегация и евродепутати/които имат запрещение да влизат в РСМ/на поклонението и полагането на венци на гроба на Гоце Делчев по случай 151 годишнината от рождението му....гОООлям цирк ще настане в РСМ !!!!

12

Анонимен

преди 1 година

За България е по-важно как ще се възстанови един анти-Българин,защото сега е Българин.Не ги интересува дали бабата ,която я изнасилиха е добре. Не ги интересува как живеят наводнените в Карлово,не ги интересува колко милярди евро се откраднаха в последните 15 години,нишо не ги интересува.Възползват се от ниското ниво на хората.В Македония вече стават все поясни нещата. И забраната е за Джамаски,Костаинов и други подобни,които имат интерес да има омряза между Македония и България.

11

Анонимен

преди 1 година

В Македонските медии има информация ,че боя е предизвикан ,заради неразчистени дилърски сметки,между побойниците.Също така ,че всички са членове на ВМРО ДПМНЕ. Има също много доказателства ,че бития е анти-Българин.

fallback