13

Предложение:

преди 1 година

Поканете еврокомисаря по разширяването Верхей да посети РСМ заедно с българската делегация и евродепутати/които имат запрещение да влизат в РСМ/на поклонението и полагането на венци на гроба на Гоце Делчев по случай 151 годишнината от рождението му....гОООлям цирк ще настане в РСМ !!!!

12

Анонимен

преди 1 година

За България е по-важно как ще се възстанови един анти-Българин,защото сега е Българин.Не ги интересува дали бабата ,която я изнасилиха е добре. Не ги интересува как живеят наводнените в Карлово,не ги интересува колко милярди евро се откраднаха в последните 15 години,нишо не ги интересува.Възползват се от ниското ниво на хората.В Македония вече стават все поясни нещата. И забраната е за Джамаски,Костаинов и други подобни,които имат интерес да има омряза между Македония и България.

11

Анонимен

преди 1 година

В Македонските медии има информация ,че боя е предизвикан ,заради неразчистени дилърски сметки,между побойниците.Също така ,че всички са членове на ВМРО ДПМНЕ. Има също много доказателства ,че бития е анти-Българин.

10

Анонимен

преди 1 година

Царете ни Фердинант и Борис не са немски и нацистки щото бащата е дошъл от Австрия,а по времето на сина тя била окупирана от Германия на Хитлер австриеца що 6 пъти се опитвал да стане германец,освен това още в 1821г. щом руснаците в някаква руско-османска на високата порта война постигнали освобождаването им на гърците веднага се настанил някой си Ото фон,който организирал Отоманската империя под съгласието на високата порта/османци щом е счели за империя заместик на юг от Балканите с Македония

9

Междунар.Издирване

преди 1 година

България веднага да пусне за издирване с "червена бюлетина" на Интерпол и Европол на убиеца и наркотрафикант иле спасевски&со, защото в СърбоМакедония ,вместо да го съдят за опит за убийство, ще го наградят с орден. Не може да разчитаме на справедливост,защото глухи и слепи знаели, че се занимава с продажба на наркотици, т.е.има чадър и покровителство от властите

8

Анонимен

преди 1 година

Питайте външния министър колко пари дала държавата за двата културни центъра в Македония и колко хора ги посещават и след това колко пари са дадени за хората в Карлово.Също така как протичал един ден на Пендиков в Охрид и на едно дете в Карлово.

7

Анонимен

преди 1 година

А кога ще извикат министри в парламентя за да питат какво става в Карлово, какво става с болните деца, какво става с болничните легла, защо болни хора се вършат и няма места за лечението им, за липсата на лекари и медицински сестри ,за разпространението на наркотици в училищата, за бити, изнасилени и убити хора по Българските села, за прегазените хора, за това че всеки ден хващат по над 30 пияни и наекомани да карат колите си?

6

Анонимен

преди 1 година

Това с културните центрове в Македония е бизнес.Взимаш пари за нищо.Питайте колко пари са дадени от държавата за тези два културни центъра в Македония и колко хора са ги посетили? Това си е създаване на милионери с никаква дейност.Също така е удобна тема за избори.Защо никой политик не говори за пострадалите в Карлово? Защо никой не говори за престъпниците в България,пребитите или убитите?Колко деца са без родители,колко деца са без лечение,колко хора чакат за лечение?

5

Анонимен

преди 1 година

Защо България прави нацистка пропаганда на немски царе нацисти в съседна държава? Това официална държавна политика ли е? Ако е официална политика, направо хайде да организираме партизански антифашистки отряди и да започваме партизанска война срещу нацистката държава и военния нацисткиФатмак диктатор.

4

Анонимен

преди 1 година

За децата от Крлово какво дадохте? В Македония се наляха милиони левове за да се открият два културни центъра на Джамбаски.Децата в Карлово живеят в пластмасови или метални фургони.Това с културните центрове в Македония си е чист бизнес.Никой не ги посещава ,а се усвояват милиони.

3

Анонимен

преди 1 година

Джамбаски като е патриот защо не помага на хората от Карлово?Те са наистина страдащи.Всички политици като обичат Българите,защо оставят хиляди Българи да ровят по контеинерите,защо оставят всеки ден да бъдат убивани и унижавани Българи в България?

2

Анонимен

преди 1 година

Тематанс бояне чист популизъм.Мнигоннеша се разбраха в Македония за побоя преди него и за него.Но тук нищо.Мили хора в България няма политици,а популисти,които само изпълняват нечии заповеди.Защо не заседават за хората,които бяха наводнени и мишо не св направи за тях.Те са хиляди.Един наркоман приятел на Джамбаски ше се оправи.Децата в Карлово и Карловско живеят в мизерни условия.

1

Анонимен

преди 1 година

той го на би?