Снимка: БГНЕС
fallback

Работим заедно с ДБ доста активно, така че да се случи обединение не само с тях, а с всички други организации, с които имаме обща визия как България да стане европейска, съвременна държава, увери съпредседателят на ПП Асен Василев.

Oще по темата
Според него българското общество узрява за нов начин на правена на политика и накъде искаме да вървим.

"Целта не е ГЕРБ да не е първа, а целта е най-накрая България да тръгне напред по правилния начин и да построим държавата, която всички ние искаме", допълни Василев.

"Има две визии за това как трябва да изглежда България. Едната е, че всичко, което се е случвало досега е горе-долу добре и това е, което можем. Другата визия е, че можем много по-добре, България може да заеме много по-достойно място в ЕС, да задава тонът какво се случва и наистина да се интегрира, така че животът на българските граждани да стане много по-добър", коментира още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

82

Анонимен

преди 1 година

Асен Василев е човек с изключително съмнителна репутация. Криптовалутата да стане част от разплащателната система на България когато тази банка е свързана с транзакции с терористичната организация Хамас? Кой вярва на факта, че 15 човека в една компания - Nexo - едновременно решават да даряват по 20000 лв. на Демократична България?

81

Анонимен

преди 1 година

Асен Василев също е бил разследван от западните служби. Както чухме от първо лице, съдружникът му се оплака, че Василев го е обрал, като е откраднал интелектуален продукт, който е продал на Китай. Подписал е споразумение със съда, за да не бъде съден. Шарлатаните от ПП са в България не от патриотични чувства, а затова, че им е станало тясно на запад. Същото е и с Нексо.

80

Анонимен

преди 1 година

И СПЕЦ СЪДА ЗАКРИХА ТЕЗИ *** ВСИЧКИ ДЕЛА СРЕЩУ ОЛИГАРСИТЕ ЗАМИНАХА *** = ЧЕРЕПИ СВЕТНА ЛИ ВИ БЪЛГАРИ А ОНЕЗИ ДЕТО ЗАМЕРЯХА ОБЩЕСТВЕНИ СГРАДИ ОТ КОГО БЯХА НАЕТИ А ОНЕЗИ ДЕТО ПРЕЧЕХА НА РАБОТЕЩИТЕ БЪЛГАРИ ДА ХОДЯТ НА РАБОТА МЕСЕЦИ НАРЕД ОТ КОГО БЯХА НАЕТИ А ОНЕЗИ ДЕТО ПАЛЕХА ПОЛИЦАИТЕ ОКРАДОХА ВИ БЪЛГАРИ ЖЕСТОКО

fallback