82

Анонимен

преди 1 година

Асен Василев е човек с изключително съмнителна репутация. Криптовалутата да стане част от разплащателната система на България когато тази банка е свързана с транзакции с терористичната организация Хамас? Кой вярва на факта, че 15 човека в една компания - Nexo - едновременно решават да даряват по 20000 лв. на Демократична България?

81

Анонимен

преди 1 година

Асен Василев също е бил разследван от западните служби. Както чухме от първо лице, съдружникът му се оплака, че Василев го е обрал, като е откраднал интелектуален продукт, който е продал на Китай. Подписал е споразумение със съда, за да не бъде съден. Шарлатаните от ПП са в България не от патриотични чувства, а затова, че им е станало тясно на запад. Същото е и с Нексо.

80

Анонимен

преди 1 година

И СПЕЦ СЪДА ЗАКРИХА ТЕЗИ *** ВСИЧКИ ДЕЛА СРЕЩУ ОЛИГАРСИТЕ ЗАМИНАХА *** = ЧЕРЕПИ СВЕТНА ЛИ ВИ БЪЛГАРИ А ОНЕЗИ ДЕТО ЗАМЕРЯХА ОБЩЕСТВЕНИ СГРАДИ ОТ КОГО БЯХА НАЕТИ А ОНЕЗИ ДЕТО ПРЕЧЕХА НА РАБОТЕЩИТЕ БЪЛГАРИ ДА ХОДЯТ НА РАБОТА МЕСЕЦИ НАРЕД ОТ КОГО БЯХА НАЕТИ А ОНЕЗИ ДЕТО ПАЛЕХА ПОЛИЦАИТЕ ОКРАДОХА ВИ БЪЛГАРИ ЖЕСТОКО

79

Анонимен

преди 1 година

СУПЕР СНИМКА НА ЕДНА МАЗНА МУЦУНА КОЯТО ЯВНО Е СИЛНО СЕКСУАЛНО ДЕЗОРИЕНТИРАНА ТИПИЧНИЯ ОБРАЗ НА АНГЛОСАКСКИ ПИСОАР - ИНТЕРПРЕТИРАНО ОТ ТИПИЧНИЯ ХАСКОВСКИ БЕК КОКОРЧО.

78

шопендар

преди 1 година

пп-пълен провал ,най добре да хващат влака за канада-да вземат и радеф с тях

77

Анонимен

преди 1 година

българия е европейска държава и има държавност много преди повечето европейски държави- а тия американски слуги от ПП/продажните ***/ са си направо за провесване

76

Анонимен

преди 1 година

Шарлатаните изядоха за 7 месеца излишък граден 12 години от ГЕРБ и Бойко. Още месец-два и щяхме да обявим държавен фалит. Тези така са били и в частния си бизнес. Всичко е карано към фалит.

75

Анонимен

преди 1 година

Разкошна къща на стойност около 4 милиона лева крие Асен Василев в центъра на София. Той е забравил да опише многоетажна къща на централната столична ул. Чаталджа в декларацията си пред комисията Антикорупция. Василев затова ли искахте да назначите комунистическият следовател Рашков за шеф на КПКОНПИ за да ви прикрива. По корумпирани и крадливи от ПП досега не е имало. Източиха милиарди и ни върнаха 30 години назад.

74

Анонимен

преди 1 година

А Асен Василев е лобирал криптовалутата от Нексо да минава през БОРИКА. Затова беше и напънът да махнат шефа на БНБ, да сложат неграмотника Гюров и никой да не им държи сметка за транзакциите. Простичко обяснено - NEXO са пирамида за криптовалута, през която са източени милиарди.

73

Анонимен

преди 1 година

Сега светна ли ви защо Асен Василев толкова много държеше на свой шеф на БНБ, сега навързахте ли нещата или още жокери да вадя? Защото искаха БНБ под контрола на ПП, за да не може Народната банка да проследява трансферните потоци с мръсни пари. Защо ПП и ДБ закриха спец съда и всички дела срещу олигарсите заминаха, защо толкова яростно искаха да махнат Гешев, защо ПП искаха да назначат комунистическият следовател Рашков за шеф на КПКОНПИ???????Защо ли, за да си вършат далаверите необезпокоявани.

72

Обективен

преди 1 година

Ококорил се и търси съмишленици - ха-ха.

71

ПроСоТо

преди 1 година

ПП търсят "съмишленици" за да не изпаднат от класацията...В обща лодка с неясни гребци и кормчия, се плува най-лесно..

70

Анонимен

преди 1 година

Само ПП. Всичката пара препрана в биткоини.

69

ХоХо

преди 1 година

Василчо , всички искаме България да стане нормална държава, но ти и вашата Пропаднала Партия не сте в състояние да го направите ! Има още много боб да изядете докат ви уврът главите !

68

Анонимен

преди 1 година

ПП и ДБ не бива да бъдат допускани до властта, ако не искаме да съсипят окончателно България.

67

Анонимен

преди 1 година

От цялата територия на Европа ПРЕДИ военния конфликт на северо-изток Русиия заема 42%. Ако партията ПП иска да стане европейски, първо трябва да се изчисти от американските подставени лица и второ, поне 42% да са с проросийски уклон.

66

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Нексаджии лодкари отрови черепи подмени яко се сдружават само и само да се доберат до трапезата при Слави сте боли ме че безнаказано разрушихте държавицата ни

65

TYY

преди 1 година

Само плява! Продънени думи!Избрахме ви, а какво постигнахте за народа - нищо!! И сега и на герои ще се правят?!

64

?

преди 1 година

Каква е България, г-н Радев, ...' Ами Руска е, каква да е?'Кире Кире, сега оръжия за Русия ще изнасяме.

63

Анонимен

преди 1 година

Целта е България да тръгне напред по правилния начин? Нали това го обещахте още първият път? И как тръгна? Безбожни заеми, скрити уговорки за РСМ, покриване на информация, откровени лъжи. Това ли е правилният начин?