Снимка: БГНЕС
fallback

Между политическите партии трябва да има диалог. От ДПС ще се отзовем и ще положим усилия за съставяне на правителство. Всеки мандат има шанс, зависи кой го подготвя.

Oще по темата
Това каза депутатът от ДПС Джейхан Ибрямов в студиото на Нова Нюз.

Депутатът заяви, че ще от ДПС ще следят с огромно внимание темите, които ще се обсъждат.

„За да тръгне по нормален път политическата система в България, тя трябва да бъде изчистена от групировките, които финансират политически партии“, смята той.

Целта на временната комисията за Nexo е една: да се покаже истинското лице как финансови пирамиди създават политически формации, които консумират власт, използвайки българския гражданин, използвайки финансов ресурс, заяви депутатът. Ибрямов уточни, че „подобен род политически партии, които са създадени на тази основа трябва да бъдат забранени със закон“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 1 година

Много си му е добьр бьлгарския и много добре си се изразява човека! И няма значение от село или от град е дошьл.Ти да не би да си дошьл от Бькингамския дворец случайно,а?! Кой знае от кое смотано шопско селце на 2 резервоара гориво от София си!!!

7

Чип и Деил

преди 1 година

Вече сте изчерпани.Вече нито избори нито съставяне на правителство ще промени положението.България е в безтегловност.

6

Анонимен

преди 1 година

За да има диалог между партиите и се върне парламентаризмът, политическият ползотворен тон, трябва да изхвърлим от политиката ПП. Иначе, сме обречени да затъваме в блатото на Киро просто, Кокорчо, Гюро, Лаурел...отново и отново...

fallback