Снимка: БГНЕС
fallback

Четири месеца след изборите и за четвърти път БСП получи шанс да състави кабинет.

Oще по темата
Партията взе третия мандат за съставяне на правителство. На церемонията в Президентството държавният глава Румен Радев връчи букет по случай рождения ден на Нинова, а тя го почерпи с бонбони.

Модният продуцент Мариана Аршева смята, че рожденият ден позволява да се подаряват бонбони, а и не е забранено.

"Радев е джентълмен и ѝ поднесе цветя, Шолц направи така с Меркел. Камерите снимат през цялото време, няма как да не заснемат и това. Тук нещата бяха много делови, нямаше дълги излияния, можеше да мине и без цветята, но не виждам нищо лошо в това, че се е случило. Нинова дойде в тъмносиньо, което е цвят на дипломацията", каза Аршева пред Нова Нюз.

Експертът по етикет Миглена Хлебарова обаче не смята, че пред медиите това е допустимо.

"Когато се прави такова събитие - даване на политическо доверие чрез мандат, трябва да бъде изчистено от всякакви детайли - например цветя и бонбони. Забранено е, но не е неприятно като действие. Все пак това беше размяна на куртоазия и не беше на място", сподели тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анализатор

преди 1 година

Видяхме ги колко оправиха България. При Виденов заплати от по 10 долара, а пенсии от около 5. При Радев, гражданска война, предизивикана от омразата му с другия генерал, управлявал България 12 г. Борисов. С такива генерали и политици, предстроччни избори и все недоволни от себе си политици, българските избиратели изобщо не са виновни. Да си намерят друг народ и други избиратели.

11

Щастлив комунист

преди 1 година

Горчиво! Само Корнелия, Радев и Жан Виденов могат да оправят България.

10

Анонимен

преди 1 година

Комунистическа радост. После що сме половин век назад от цивилизацията.

fallback