Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

На изборите и преди влизането в парламента БСП винаги е следвала и заявявала позицията, че ние сме против даването на оръжия за Украйна и за мирни преговори. Трябва да бъдем коректни към хората. Това каза депутатът от левицата Христо Проданов пред Нова телевизия.

Oще по темата

„Явор Божанков е влязъл в парламента с листата на БСП. Изключването му е наша принципна позиция. Не съжаляваме, че го изключихме. Каза, че разбира нашата позиция. Божанков си има аргументи, но в политиката трябва да следваш някакви принципи”, добави Проданов.

От партията обяснили на Божанков, че изключването му не било другарски съд. „Не може да упрекнете БСП, че някой не може да изказва собствено мнение. В една организация, когато се окаже, че с позицията си в малцинство, трябва да се съобразиш с мнозинството”, смята той.

Проданов обясни, че групата на БСП е единна. Като изключително важно за България депутатът определи това да има редовен кабинет. Това обаче трябвало да се случи на базата на някакви принципи
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

Анонимен

преди 1 година

Ало , той не член на БСП .. как ще го изключите като той е от Гражданската Квота насаден от другарката *** сол tachaka на другатя Иван Костов изпратена за да съсипе Партията отвътре и която се справя блещясто със поставената и задача

34

баба мара

преди 1 година

вземете му картата за да не може да гласува правителството на герб всичкинезависими без карти

33

Респект !

преди 1 година

БСП така се е заплела в червени популистки линии, че перспективата й е скоро да се превърне в един хартиен пашкул.Прави чест на такива доблестни млади хора като Явор Божанков, че имат смелостта публично да се разграничат от лицемерието й !

fallback