35

Анонимен

преди 1 година

Ало , той не член на БСП .. как ще го изключите като той е от Гражданската Квота насаден от другарката *** сол tachaka на другатя Иван Костов изпратена за да съсипе Партията отвътре и която се справя блещясто със поставената и задача

34

баба мара

преди 1 година

вземете му картата за да не може да гласува правителството на герб всичкинезависими без карти

33

Респект !

преди 1 година

БСП така се е заплела в червени популистки линии, че перспективата й е скоро да се превърне в един хартиен пашкул.Прави чест на такива доблестни млади хора като Явор Божанков, че имат смелостта публично да се разграничат от лицемерието й !

32

Респект !

преди 1 година

БСП така се е заплела в червени популистки линии, че перспективата й е скоро да се превърне в един хартиен пашкул.Прави чест на такива доблестни млади хора като Явор Божанков, че имат смелостта публично да се разграничат от лицемерието !

31

ПЕНКО

преди 1 година

НЕ Е ИЗКЛЮЧВАНЕ / ПРОЦЕДУРАТА Е ДРУГА / ---ПРОСТО Е ИЗХВЪРЛЯНИ НА *** !!! ТОЗИ "ЗАБРАВИ " НАЦИСТКИЯ "ДЕСЕН СЕКТОР " И НЕКОНТРОЛИРАНИТЕ ФАШИСТКИ БАТАЛЬОНИ НА НАЦИТИТЕ В УКРАТА !!! УБИЙСТВАТА БЕЗ СЪД В КИЕВ И ОДЕСА / И НА ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИ / -- ПРОСТО СЕ Е ПРОДАЛ " ЗА НЯКОЛКО ДОЛАРА ПОВЕЧЕ " - ГЛЕЗЕНОТО КО П И ЛЕ !!!!!!!!!!!!!

30

Народен Съд

преди 1 година

Народния съд ще дири сметка на всичките изпращачи, иуди и клякачи. Не само ще дири сметка, но и сметката ще им види...ще я прегледа така да се каже....сметката

29

брат руснак

преди 1 година

За кое добро дело пращате оръжия братя ? За това ли мряхме по земята българска заради вас и вашите родове ?

28

Копейкин

преди 1 година

Кой тука говори срещу мен ? всички при бай Ставри ще ви пратя.

27

Българин

преди 1 година

Който мисли, че като даваме оръжие сме във война е мало умен, меко казано.

26

Истукан

преди 1 година

Те всичките в БСП са баш отпадъците.

25

Анонимен

преди 1 година

Божанката да заминава за фронта заедно с обречените от него на гибел български войничета!Той гласува да ги пратят.Да си вземе кашон вазелин,защото укрите го чакат с нетърпение да му благодарят лично.

24

Анонимен

преди 1 година

Абе БСП вие какво направихте за мирни преговори? То всички това искаме, но как да стане е въпроса?

23

Анонимен

преди 1 година

Ами не е и потупване по рамото - какво е тогава ? Иначе всички знаем че комунистите не толерират лично мнение или мисъл различна от тяхната собствена

22

Анонимен

преди 1 година

Аз ако бях на мястото на Косьо, след като цял Интернет видя снимаката му по пликчета, на която се вижда колко е недоразвит физически, щях да се сцепя от тренировки, но на него явно му харесва да е такъв нежен.

21

Станю Иванов

преди 1 година

Никой не го е изключил от БСП ,а от парламентарната група на социалистите!

20

Анонимен

преди 1 година

Отдавна познах за това роене в БСП, и ви казах че това е цирк със знанието на Нинова, за да може да се събере мнозинство за кабинет, било то с първия, или с третия мандат... Даже няма да е нужно да се отлюспят още 5-6 депутата, достатъчно е да има няколко "болни" от БСП и Възраждане, и кабинета е готов!

19

Анонимен

преди 1 година

Костя защо вчера отиде до Корнелия и оня Свиленски и им говори нещо на ушенце в залата? Да не би случайно от БСП да гласуват ЗА пращането на оръжие на Украйна и той да им напомни как да гласуват правилно. Иначе пък обвинява Корнелия, че знаела за оръжието което се изнася за Украйна чрез посреднически фирми.

18

Анонимен

преди 1 година

Елена Гунчева даже беше с по-мъжка фигура от Коцьо. Аа онзи ден направо се търкалях от смях като видях по телевизията чротестът на Възраждане с по-оправени вежди и от Азис. Явно преди протеста е минал през салона за красота. Е, все пак е знаел, че ще го снимат, искал е да изглежда добре. Хахаххахахахах

17

Анонимен

преди 1 година

до 17 Че Искрен Митев и Божанков какви са ве? По 100 кила хора ли? Не ги ли виждаш какви изнежени телца имат?

16

Анонимен

преди 1 година

Той Костадинов е има-няма 55 кила. На тива мъж ли му викате. Искра Фидосова или Цецка Цачева, ако му бият един шамар, ше го пратят в кома директно.