Снимка: БГНЕС
fallback

Хората няма да приемат това, което се случва в парламента.

Oще по темата
Това каза депутатът от „Демократична България“ Стоян Михалев в ефира на Нова Нюз, по повод протеста срещу отмяната на машинния вот.

„Машините просто ще отпечатват една разписка, която ще се брои ръчно. Всичко това е безумно“, заяви той. Според него президентът трябва да наложи вето. Депутатът смята, че „чисто математически“ това вето няма да се приеме.

Михалев каза, че от ДБ са на мнение, че трябва да се направи опит за правителство на малцинството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Грую

преди 1 година

Напротив Стоенчо.Не само го приемат но и го смятат за правилно. Всеки български гражданин, трябва да има правото на избор сам да решава по какъв начин да гласува.Да не споменавам ,че никъде в Европа и света няма само машинно гласуване.Едва ли вие от Кирчококорчовата завера сте по умни от всички демократични държави.

21

Анонимен

преди 1 година

Михалев, и ставащото, и теб, не те приемам в НС, ама хич. Изобщо не ти е там мястото, не ставаш. И не се показвай по тв, че само глупости дръндиш. По-добре върви се опитвай да пееш, колкото можеш.

20

Анонимен

преди 1 година

Даже от DW са пуснали статия за машинките,но много интересно защо в Германия не гласуват с тях?!Да си ги взимат и да си ги ползват със здраве.Ние не ги искаме.Сами си признават "Дневникът е подправен".

fallback