22

Грую

преди 1 година

Напротив Стоенчо.Не само го приемат но и го смятат за правилно. Всеки български гражданин, трябва да има правото на избор сам да решава по какъв начин да гласува.Да не споменавам ,че никъде в Европа и света няма само машинно гласуване.Едва ли вие от Кирчококорчовата завера сте по умни от всички демократични държави.

21

Анонимен

преди 1 година

Михалев, и ставащото, и теб, не те приемам в НС, ама хич. Изобщо не ти е там мястото, не ставаш. И не се показвай по тв, че само глупости дръндиш. По-добре върви се опитвай да пееш, колкото можеш.

20

Анонимен

преди 1 година

Даже от DW са пуснали статия за машинките,но много интересно защо в Германия не гласуват с тях?!Да си ги взимат и да си ги ползват със здраве.Ние не ги искаме.Сами си признават "Дневникът е подправен".

19

Анонимен

преди 1 година

В никоя друга държава не гласуват с тези машинки!Спрете да ни правите на балъци!

18

Анонимен

преди 1 година

СтоЕнчо, като натискаш копчетата за гласуване, моля те, внимавай с маникюра, щото е страхооотен! Да не вземеш да го счупиш баш преди празниците и да ти се развали настроението, че вие сте мнооого чувствителни хора!

17

Анонимен

преди 1 година

Хартиената коалиция си избра Мултак, който да го бутат като магаре, едно от много на Бойко Борисов. И Румен Радев тайно раздава ордени Стара планина на мултаците. На бандитите от прехода. На мутрите от групировките, които отново са се развилняли. Ченгета, масони, олигарси, журналисти, политици, административни служители, всичко е впрегнато като магарета да се бори на живот и змърт срещу промяната за да запазят парите и властта си. Как не ви е срам диваци! Колко хора прогонихте от държавата?

16

Оле-оле

преди 1 година

Тотално безумие!!!

15

Ъхъ !

преди 1 година

Хората няма да приемат и някога Пинокио, Про100 Киро, Кокорчо и Гном-а да управляват България !!!!!! Това показаха последните 2 год. управление на тези хаймани - престъпници !

14

Аноним

преди 1 година

Този неуспял певец от ДАЙ България най после додрапа до баницата ПОЗОР този бил промяната позор

13

Анонимен

преди 1 година

Безумците искат безумни неща, чудя се на овчедушието на българина.

12

анонимен

преди 1 година

Напротив Михалев, ние хората го приемаме, разписките от машините да се броят задължително!!!

11

Анонимен

преди 1 година

Е щом и тия двамата Стоенчо и Ицката взеха да подбират от математика,работата е сериозна!

10

мдаааа..

преди 1 година

Какви пеликански гуши са отпрали тия двамцата на снимката.Патриот е - душа даваза наука, за свобода;но не свойта душа, братя а душата на народа!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,като човек - що да прави?Продава си и душата.

9

НовИзбирателенКодекс

преди 1 година

Кучето си лае...а кервана си върви !!!!!

8

ха-ха-хи

преди 1 година

ДъБъ пак бълнува ли бълнува....а изборите чукат на вратата...комай некои дрУгАрЕ ще се разминат с Парламентооо...

7

Анонимен

преди 1 година

Сега пък плюсовете и минусите ви не бачкат.Оправете си сайта, че скоро ще го сменят хората.НС с такива хора ни води само към поредна диктатура, по темата.

6

Наблюдател

преди 1 година

Охранените добичета на днешното Народно събрание ! А има милиони българи, които си броят стотинките !!!!!!!!!

5

Хе,хе !

преди 1 година

В тая "Дай България " само гнусни дупетати ,бе ! Един от друг по-мазни, отвращаваши и противни дупетати ! Пинокио е вожд , а индианците са замезващите псевдодемократи. Изплюскаха всички мезета в парламента, а работа - НУЛА ! Даже две НУЛИ !

4

Френски маникюр

преди 1 година

Защо така грантоядите не щат да се броят контролните разписки от машите? Именно те гарантират, че софтуерът не е манипулиран. Ако не се гледа съдържанието на разписките, това обезмисля машинното гласуване.

3

Анонимен

преди 1 година

НЕКАДЪРНИК