Снимка: БГНЕС

Очакваме правителство на ГЕРБ, ДПС, с подкрепата на "Български възход" и "Възраждане". Не е важно председател да е възрастният, а най-трезвеният. Рашидов няколко пъти не съобщи за кого гласуваме, така много трудно се гласува.

Още по темата
Това каза за Нова Нюз ​Стоян Михалев от "Демократична България".

"С БСП преговори за коалиция не сме имали. Ако има разговори за управление, те ще са с ПП", увери Михалев.

"За нас беше очевидно, че партиите, които свалиха предното правителство по време на криза, ще направят опит да обвинят някой друг. Няма кой да се върже в елементарната схема, в която се опитаха да ни вкарат, сега ще трябва да се подкрепят и да съставят управление", заяви той.
 

Коментари Напиши коментар

41

VladTepes

преди 11 месеца

Михаил Миков с отлична юридическа и алкохолна подготовка беше успешен председател на НС.

40

Анонимен

преди 11 месеца

руските и турските партии гласуват за "европейския" герб - егати пошлостта..........

39

Анонимен

преди 11 месеца

Рушене на конституционния ред е когато Мутрата Борисов влита неканен на заседание на ВСС и започва да им се кара, да ги заплашва и поучава, и тия нещастни марионетки му стоят мирно и никой не смее да го изхвърли! Или когато същият този не благоволява като премиер да се отзове на поканите та Парламента като премиер! Рушене е когато той публично се хвали как той е назначил Плевенлиев за президент и че и магаре може да посочи и да бъде избрано! Когато той назначава главния прокурор! Когато се обажда да прекратява проверки, защото бил обещал на Гоце! Когато се държи като прос так, а е премиер!