Снимка: БГНЕС
fallback

Предстои да обсъдим състав за кабинет за получаване на първия мандат, заяви за Нова Нюз Жечо Станков от ГЕРБ.

"Всеки, който иска да гласува, трябва да получи това право по начина, по който желае. Да се даде шанс, който иска да гласува хартиено, който иска - машинно. Ние сме "за" смесения режим на гласуване", обясни той.

По думите му машините трябва да са принтиращи, а не само да се пренасят флашки, за да се минимизира риска от грешки при гласуването.

Oще по темата

Относно Плана за възстановяване той показа документ, според който трябва да се намалят въглердоните емисии от производство на електроенергия с 40%, вземайки изходните нива от 2019 г., които са лоши години за енергетиката. А това означава, че поне 55% от въглищните централи трябва да бъдат затворени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

балканджи Мишо

преди 1 година

Цялата работа е за турците с бг паспорти дето не знаят 1 дума на български и само им спускат числото за гласуване.

38

Обективен

преди 1 година

Не искам ГЕРБ да манипулира изборите с хартиените бюлетини. При гласуването с машини няма манипулации. Обратното твърдят само гербераcтките трoлове.

37

Аноним

преди 1 година

49 и какво като има недействителни бюлетини това на кого пречи и защо а аз не искам мадуровките да манипулират изборите както си искат 49 Върви да живееш във Венецуела шир Демокрация богатства има там 49 аз съм за България

fallback