39

балканджи Мишо

преди 1 година

Цялата работа е за турците с бг паспорти дето не знаят 1 дума на български и само им спускат числото за гласуване.

38

Обективен

преди 1 година

Не искам ГЕРБ да манипулира изборите с хартиените бюлетини. При гласуването с машини няма манипулации. Обратното твърдят само гербераcтките трoлове.

37

Аноним

преди 1 година

49 и какво като има недействителни бюлетини това на кого пречи и защо а аз не искам мадуровките да манипулират изборите както си искат 49 Върви да живееш във Венецуела шир Демокрация богатства има там 49 аз съм за България

36

баба мара

преди 1 година

това че дпс купува гласове с какво помага на тези които са гласували за тях с нищопак ще са бедни и неграмотни а дпс увеличава депутатите в нс и се пише факторпри раздаване на порциите

35

Анонимен

преди 1 година

При гладуване с машина гласът ти се отчита за когото си гласувал, а при гладуване с хартия гласът ти може да се обяви за недействителен или да отиде за друга партия. Къде е правото не всеки да избира за кого гласува?

34

Анонимен

преди 1 година

На изборите на 4 април 2021 година от 2544358 хартиени бюлетини, 86527 да обявени за недействителни. На следващите избори на 11 юли 2021 година, няма недействителни бюлетини при машинното гласуване на почти 2,5 милиона човека, но при гласувалите с хартия 297812 човека има 9342 недействителни бюлетини, което е много. Гласуваш за някого с хартия е гласът ти се отчита като недействителен.

33

Факт

преди 1 година

С машините няма фалшифициране на изборите и намалява купува ето на гласове. Факт! С хартия изборите се фалшифицират и има масово купуване на гласове. Факт!

32

Анонимен

преди 1 година

Важното е гласът на всеки човек да се отчете, както е гласувал, а не както прави ГЕРБ и фалшифицира изборите. Какво като ще имам право да гласувам с хартия примерно за ПП, когато глада ми няма да се отчете за ПП?!

31

Демокрацията победи

преди 1 година

Радев да претупа процедурата по мандатите. Бюджета го решиха, оръжие за Украйна ще се дава, изборния кодекс е променен. НА ИЗБОРИ. Глашатаите на комунистическите олигарси в Канада.

30

Ралица

преди 1 година

С хартия се гласува в цяла Европа България не е Венецуела стига вече с тези мадуровки и защо едни *** ще ми забраняват да гласувам с хартия

29

Анонимен

преди 1 година

А бе гробаджийте нали наляха едни лимони за електронно правителство къде е ? Аз искам да гласувам от компа ,и да не ходя по разни комисии.

28

И още нещо

преди 1 година

До кога българи забравили отдавна България ще имат право да ни определят бъдещето?! Новия праг за отваряне на секция даже е нисък. И трябва да важи само за страни от ЕС.

27

Ф.С.В.

преди 1 година

'демокрацията" в България -свърши ,,,вчера!!! ако не ви е ясно -ще го разберете после!

26

Ей, яко тpoleне

преди 1 година

С машините партията, която провежда изборите ги манипулира през софтуера. На пример. Приоритетен е N17. За всички останали от списъка номера се въвежда опцията на всеки 100 гласа 10 да се отчитат като N17. Разписката да серазпечатва с действителния глас. Няма неграмотни, няма възрастни. Чиста работа... Защо задължително не се броят разписките и не се сравняват с флашката.

25

Анонимен

преди 1 година

Защо не направят кода на тия машини отворен, за да може всеки девелопър в България да го разгледа и да си каже мнението? Какъв е проблемът всеки да може да провери как му се отчита гласа? Също да направят опция всеки да може да провери по време на самите избори дали същият код се използва, а не различен от този, който е бил представен за разглеждане?

24

споко

преди 1 година

Колкото години комунизъм, толкова години преустройство. Е, други бивши соц. държави направиха преустройство за по кратък срок, но интелекта на народа-има значение. Мойсей не случайно е обикалял 40 г. в пустинята. Децата на родените след 2000г. , от тях ще дойде промяната. Дотогава--Тиква, Хидроинженер,Импексова, Копейкин, РадевРешетников и все отбор юнаци.....желая им от сърце, това, което ни причиняват да се случи на децата и внуците им. Ако е хубаво---халал да ви е! Но, ако е лошо...?!

23

Борис Бойков

преди 1 година

Като му видите нахалното и алчно лице -повече няма какво да говорим-явно е със 'саниран" мозък! ама алчността мже дори да ви прати на Луната-най алчността е най силният допинг за "прогрес" привидно на герберастин! Той "санира" още преди да е измислено санирането дори! направо е като вървяща изолация която е с надпис-- made in GERB!

22

чичото

преди 1 година

Проблема не е кой и как ще гласува . Проблемът е ,че живеещите от 30 години зад граница и незнаещи български език имат право да определят живота в тази държава.Да се спре гласуването зад граница .Това е най- важното.

21

Анонимен

преди 1 година

Реално това което се случва е ГЕРБ-ДПС-БСП узаконява фалшификацията за следващите избори, с това отнемат правата на всички Българи !Ще има пак броене на хартийки в тъмните стаички и подправени протоколи, честито на всички

20

komitata

преди 1 година

може да приемете гласуван е спръст ,нос и ирис на очите докато избирателите станат по-малко от депутатите -чудите се какви глупости д аизмислите а кокошарника един и все едни и същи стари кокошки го обгрижват