Снимка: БГНЕС
fallback

"Продължаваме Промяната" напуснаха заседанието на правната комисия, където трябва да се разглеждат 3 внесени предложения за промени в Изборния кодекс с мотив, че в дневния ред като първа точка е влязло предложение на служебния кабинет, входирано вчера, съобщи БНТ.

Oще по темата
Тяхното основание да постъпят така е, че не са спазени процедурни срокове за обсъждане и запознаване със законопроекта.

Според представителите на "Продължаваме Промяната" това, че излизат от заседанието не означава, че оставят да се гласува хартиената бюлетина. Те обявиха, че смятат да изразят позицията си в пленарна зала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

До Анонимен 23

преди 1 година

"А на теб кой ти каза , че ПП са крадци , Бацето ли ? Нали се сещаш , че ако беше така герберастите, щяха от сутрин до вечер да показват истински доказателства , а не опорки ! А за чекмеджетата, колчетата, пачките и записите на Бойко си мълчат" - Ами за чекмеджета, кюлчета и пачки причината е същата, няма доказателства, жълтите вестници не са. Затова пъэк за Киро/Асеновото правителство служебното отчете бая дефицити, няма как Борисов да е свил 9-те милиарда, например, или комисионите за газа.

21

Нормално

преди 1 година

Ще напуснат и НС.

20

Анонимен

преди 1 година

До 30: А на теб кой ти каза , че ПП са крадци , Бацето ли ? Нали се сещаш , че ако беше така герберастите, щяха от сутрин до вечер да показват истински доказателства , а не опорки ! А за чекмеджетата, колчетата, пачките и записите на Бойко си мълчат ! И хайде сега , да си върнем старите крадци , че сме свикнали с тях! И си ги върнахте , хайде да ви е честито, лумпели заблудени!

fallback