Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Общ преглед
Ние ще бъдем най-предвидимата опозиция зад мандатоносителя, който ще бъде ГЕРБ, обеща Кирил Петков след като "Продължаваме промяната" се срещна с президента Румен Радев.

"Те ще имат лукса да знаят по кои политики ще подкрепим едно правителство и по кои няма. Второто нещо, което обаче заявихме, е, че нашите предизборни обещания ще бъдат спазени и българските граждани ще трябва да свикнат, че партиите трябва да спазват своите обещание, ето защо заявихме, че първия мандат няма да бъде подкрепен", каза още Петков.

Още по темата

"Да бъдат актуализирани 16-те политики е изключително важно. Знаете, че по Закона за публичните финанси днес е крайният срок, в който трябва да бъде внесен бюджет от МС в НС. Знаете, че ако МС не внесе бюджен, НС няма как да инициира само това нещо. Така че ние призовахме президента правителството да изпълни това си задължение", каза на свой ред Асен Василев.

"Ще водим разговори с всички политически сили", допълни Василев.

Коментари Напиши коментар

69

Михаааал

преди 3 месеца

Марш Бе ***, СТИГААААААААААА сте се подигравали с тоя народ. Май ще е по добре да се изселим някъде из третия свят.

68

Катя

преди 3 месеца

Самонадеяният некадърници и лъжци декламират едни и същи опорки.Толкова сте изпаднали и жалки слуги на олигарси- нагли кресльовци.Вие ли бе,вие ли ще управлявате България?!Я марш негодници!С Га н

67

Манчев

преди 3 месеца

Смешници бяхте и такива си останахте ! Не заслужавате и капка уважение !!!