Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Не сме обсъждали да оттеглим кандидатурата на Росен Желязков. Ще търсим парламентарна подкрепа, ще продължим да водим разговори с всички парламентарно представени сили, заяви пред БНТ Костадин Ангелов от ГЕРБ.

Oще по темата

По думите му от "Продължаваме Промяната" не искат да има работещ парламент и правителство, а искат нови избори.
Костадин Ангелов отчете действията на ПП като нелогични и непоследователни ходове. Той отрече, че ГЕРБ е в изолация и призова да се изчака с коментарите относно първия мандат.

"Предстоят срещи с контактната група, след като бъде избран председател на Народното събрание. Голяма част от партиите се държат все едно отиваме на нови избори, ние към настоящия момент работим за първи мандат, нямаме намерение да подкрепим правителство на "Продължаваме Промяната", каза още Костадин Ангелов.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Анонимен

преди 1 година

Опозицията е опозиция, защото няма мнозинство. Тия с мнозинството, дето пратиха работещ парламент в опозиция, да си поемат ОТГОВОРНОСТТА И ДА УПРАВЛЯВАТ ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНА (ЗА СЕКА ИКОНОМИЧЕСКА) И КРИЗА. Сегашната опозиция го правеше, те мислеха, че могат по-добре, ДА ДЕЙСТВАТ.

24

емигрант

преди 1 година

Ако не са с имунитет герберските измамници къде ли ще се намират извън НС ? СМЕШНИ И ТРАГИЧНИ СТЕ В БЪЛГАРИЯ, НО В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ СТЕ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ, ЗАЩОТО БЕДНОТИЯТА НАЙ-МНОГО ВИ ПРИЛИЧА И СЕ ПОЛАГА ! ПП предлагат дискусия пред камери и микрофони, да чуят всички избиратели кой какво предлага и заслужава ли си гласът му, ГЕРБ не искат, искат задкулисие, глухи ли сте и разбирате ли кой за какво е в НС ?

23

Анонимен

преди 1 година

При нови избори ПП ще вземат още по-малко гласове. Значи скритата им цел е друга. Каква ли е?

fallback