25

Анонимен

преди 1 година

Опозицията е опозиция, защото няма мнозинство. Тия с мнозинството, дето пратиха работещ парламент в опозиция, да си поемат ОТГОВОРНОСТТА И ДА УПРАВЛЯВАТ ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНА (ЗА СЕКА ИКОНОМИЧЕСКА) И КРИЗА. Сегашната опозиция го правеше, те мислеха, че могат по-добре, ДА ДЕЙСТВАТ.

24

емигрант

преди 1 година

Ако не са с имунитет герберските измамници къде ли ще се намират извън НС ? СМЕШНИ И ТРАГИЧНИ СТЕ В БЪЛГАРИЯ, НО В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ СТЕ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ, ЗАЩОТО БЕДНОТИЯТА НАЙ-МНОГО ВИ ПРИЛИЧА И СЕ ПОЛАГА ! ПП предлагат дискусия пред камери и микрофони, да чуят всички избиратели кой какво предлага и заслужава ли си гласът му, ГЕРБ не искат, искат задкулисие, глухи ли сте и разбирате ли кой за какво е в НС ?

23

Анонимен

преди 1 година

При нови избори ПП ще вземат още по-малко гласове. Значи скритата им цел е друга. Каква ли е?

22

емигрант

преди 1 година

В България сте останали само манипулираните, такова е чувството от вън, наели са се всички медии и журналисти да ви плащат с избори и както се вижда и от тук почти всички това повтаряте, на това не се ли казва манипулирано общество ? Имате ли собствено мнение което да вижда реалността и да помисли защо на запад живота е по-добър ? Замислял ли се е някой, че на запад просто хората различават престъпника от почтения ! Замислял ли се е някой, че този Желязков в миналото извърши измами с бюлетини ?

21

Анонимен

преди 1 година

Герб са си баш в изолация и я заслужават отвсякъде. Постепенно като загубят и властта по места, ще стане ясно колко са реалните им избиратели, които гласуват по убеждение, а не са платени или под страх от загуба на работните ди места.

20

Анонимен

преди 1 година

ПП не иска държавата да се управлява повече от мафията.

19

емигрант

преди 1 година

17-ти, ти защо смяташ, че аз като съм емигрирал съм гласувал против излизането от ЕС след като съм там или пък за някакъв чалгар на който дори не съм слушал и музиката му ? Може и да има такива *** емигранти, но аз не съм от тях, не искам да вадя виза за да се върна на запад когато посетя родината си ЯСНО ! Не обвинявай или не врачуване, а се научи да уважаваш всяко мнение, защото нали се сещаш, че не живееш уж в диктатура !

18

до 11

преди 1 година

Какво им е неопитното бе, ти с малкото мозък в главата си съгласен ли си да те управлява етническо малцинство спечелило изборите и депутатите им да се страхуват че като загубят имунитета си ги грози затвор ? Кое по-вжно за теб, да те управляват тези които те направиха беден или да опиташ друга възможност която може пък и да ти помогне ? Да залагаш на неуспешен куц кон смяташ ли че е печелившо ?

17

С ВАС СМЕ

преди 1 година

-МНОГО СТЕ ПРАВИ

16

до 14

преди 1 година

До емигрант Не всички можем да емигрираме. Тези които са успели са добре. Но много мразя някой емегрант да гласува за "Възраждане" т.е. за Русия, а да живее извън нея. И най-често в тези държави срещу които уж гласува. Или за чалгарите. Защото тези не са от най-интелигентните.

15

та така

преди 1 година

*** пе_тата са си повярвали че са капацитети в политиката , а при следващи евентуални избори най вероятно ше отидат на поне трето място . но явно това не им е ясно .

14

емигрант

преди 1 година

Докато съществува ОПГ-ГЕРБ в политиката на беднотията ще има капани от тях във всяка област на политическата сцена и беднотията ще присъства постоянно в кошарата на стадото , това щом не ви е ясно значи заслужавате си съдбата на бедняци !

13

По пътя на ИТН

преди 1 година

Чудесно, при нови избори може и машините да не им помогнат и дрогираните "младежи" да последват ИТН. От първа сила за няколно месеца се сринаха.

12

Анонимен

преди 1 година

Какво работещо НС със старите кURви от ГЕРБ ? Няма нищо страшно от нови избори и спирала от такива, Белгия доказа това ! Просто старите депутати се страхуват да загубят имунитета си и плашат ! Не зная какво пише в конституцията, обаче не е нормално по- малко от 51% от населението да е гласувало и това да означава, че малцинството да управлява мнозинството, къде по света го има това недоразумение ?

11

Анонимен

преди 1 година

Това "работещо" правителство беше върховото постижение на борците против ГЕРБ - чалгар, БСП, фигурантски пионки ПП, полезни едиоте на БСП -ДБ. Предишното подобно "работещо" правителство беше БСП, ДПС и Волен.

10

Анонимен

преди 1 година

ПП се държат като неопитен играч на карти - вика Всичко коз независимо какви карти държи, и се надява на второто раздаване на му влязат три валета. ИТН правеха така и сещате ли се къде са? ВАЛАТ!

9

Анонимен

преди 1 година

DO 1. Tочно така! Тези свалиха ПП сега да не се правят на ударени, а да управляват! Или инструкциите на Митрофанова и Радев са други!

8

Анонимен

преди 1 година

Преди няколко месеца не беше работещо правителство,а антибългарско,което беше прекалено заето да прави скандали и затова никаква работа не свърши.

7

Анонимен

преди 1 година

Това е промяната. Руски партийки се правят на десни и викат по ГЕРБ, блокират работата на всичко и руския фигурант ни загробва със заеми и мизерия чрез служебните си пионки.

6

Анонимен

преди 1 година

Е преди няколко месеца всички други партии в опозиция се обединиха да искат същото: нов парламент, а не работещо правителство. Сега какво се правят на светци, като те са виновни, че нямаме работещо правитеслтво.