Снимка: БГНЕС
fallback

Днес на първото заседание в 48 -ото Народно събрание ще се избира негов председател. При влизане в сградата, Рамадан Аталай от ДПС коментира, че избирането му е за да може хората да са спокойни, както и избирателите на партията.

Oще по темата

"Не може да се направи следваща крачка, ако не се направи първата", обясни депутатът, но така и не каза за кого от четиримата номинирани, от ДПС ще дадат подкрепата си.

"Като вляза вътре ще се предложа", иронично обясни Аталай.

След тържественото откритие депутатите ще избират между Росен Желязков от ГЕРБ-СДС, Никола Минчев - от "Продължаваме Промяната", Кристиан Вигенин - от "БСП за България" и Петър Петров - от "Възраждане".


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 5-Защото народа е казал кой е първи,втори...ТРЯБВА ДА СЕ ЗАЧЕТЕ ВОЛЯТА НА ИЗБИРАТЕЛЯ! Стига вече с тази злоба,няма ли единение какво правим??? Спрете реваншизма,България и българите трябва да тръгнат напред след двугодишния погром!!!

9

Илиана

преди 1 година

САЩ ни заплашиха, че ако не се създаде турска партия, ние сме щяли да имаме същите бомбадировки, както през 1922 над София. затова тази измислена ДПС ни е насадена. Сега трябва да я премахнем! Стига вече, а е и редно! САЩ залязват! ТЕ! краварите ще си останат да диктуват само отвъд океана, не в европа! Тогава ще настъпи и мир на планетата!

8

Анонимен

преди 1 година

Даваш ли даваш банкянски Бойко хубава България на турска вяра? Ама разбира се, щом Путин така е планирал, на мен Ердоган ми е приятел... Аз съм комунист не българин..

fallback