10

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 5-Защото народа е казал кой е първи,втори...ТРЯБВА ДА СЕ ЗАЧЕТЕ ВОЛЯТА НА ИЗБИРАТЕЛЯ! Стига вече с тази злоба,няма ли единение какво правим??? Спрете реваншизма,България и българите трябва да тръгнат напред след двугодишния погром!!!

9

Илиана

преди 1 година

САЩ ни заплашиха, че ако не се създаде турска партия, ние сме щяли да имаме същите бомбадировки, както през 1922 над София. затова тази измислена ДПС ни е насадена. Сега трябва да я премахнем! Стига вече, а е и редно! САЩ залязват! ТЕ! краварите ще си останат да диктуват само отвъд океана, не в европа! Тогава ще настъпи и мир на планетата!

8

Анонимен

преди 1 година

Даваш ли даваш банкянски Бойко хубава България на турска вяра? Ама разбира се, щом Путин така е планирал, на мен Ердоган ми е приятел... Аз съм комунист не българин..

7

Алалай - балалай

преди 1 година

Само за стотинки лай .!.

6

Анонимен

преди 1 година

БОРИСОВ Е ГОТОВ ДА ПРЕДАДЕ БЪЛГАРИЯ НА ТУРЦИТЕ ЗА ДА СПАСИ СЕБЕ СИ!

5

Анонимен

преди 1 година

Преди изборите ДПС и ГЕРБ ,наричаха с най-обидни думи и фрази ПП и ДБ.Те заедно с Възраждане и ИТН свалиха правителството на ПП.Сега защо искат да направят коалиция с тях? Защо свалиха правителстото,при условие че няма разлика преди изборите и сега в световната икономика и войната в Украина? Каква е рязликата?Разликата е че ГЕРБ,ДПС,ИТН и Възраждане не бяха на власт.

4

баба мара

преди 1 година

този чиляк колко мандата е вече в нс едно и също толкова години това не епартия това е икон групировка начело с почетния им председател избори 2023 г

3

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБДПС + *** = 130 гласаМогат да си изберат председател на парламента, могат да управляват.Стига се криха като плъхове!В миналия парламент им беше лесно заедно да гласуват, сега от какво ги е срам?

2

Анонимен

преди 1 година

И аз мислех, че не можеш да си политик, ако нямаш български език ниво А2, ама... Нека направим третата крачка преди да мислим за първата.

1

Йок Лили йок

преди 1 година

Лай лай Аталай,лай Аталай,за парички и любов всеги е готов