Снимка: БГНЕС

"Аз мисля, че няма да се стигне до обръщение на Володимир Зеленски, защото в крайна сметка смятам, че здравият разум ще надделее", така Костадин Костадинов коментира предложението за видеообръщение на Володимир Зеленски на откриването на 48-ото Народно събрание.

Още по темата

"Хората ни питат всъщност докога ще се занимаваме с проблемите на Украйна и кога ще започнем да се занимаваме с проблемите на България. Това ни питат хората в момента", каза Костадинов.

"Президентът застава зад тезата на "Възраждане". Това нещо го говорим още от самото начало, когато видяхме как темповете на дебилизация и инфантилизация

От партията обмислят дали да поканят като свои гости посланиците на Русия и Беларус на откриването на 48-ото Народно събрание.

Вчера мнозинството от политическите сили в парламента подкрепиха предложението на „Демократична България“ посланикът на Руската федерация у нас Елеонора Митрофанова и временно управляващият посолството на Беларус Никита Лешуков да не бъдат канени на първото заседание на парламента.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase