Снимка: Димитър Кьосемарлиев
fallback

Общинският съветник и зам.-председател на Столичния общински съвет, който вчера направи неуспешен опит да свали украинското знаме от фасадата на сградата на Столичната община, - Борислав Иванов, е подал оставка.

Той ще напусне и поста си като председател на Комисията по обществен ред и сигурност.

Oще по темата

Председател съм на комисията по обществен ред и сигурност, и осъзнавам акта за знамето, че е нереден, но аз го правя принципно. Ще предложа на колегите в Столичния общински съвет (СОС) да гласуват оставката ми като зам.-председател на СОС по съвест, който както прецени. Готов съм да поема политическа отговорност за действия си. Това заяви за БТА общинският съветник Борислав Иванов, който вчера направи опит да свали националния флаг на Украйна от фасадата на Столичната община.

По-рано днес председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев също настоя за оставката на Иванов, който в сряда се опита да свали украинското знаме от сградата на Столична община.

По-рано днес групата на „Демократична България“ в Столичния общински внесе искане за оставката на Борислав Иванов като зам.-председател на Столичния общински съвет, шеф на комисията по обществен ред и сигурност и зам.-председател на комисията по устройство на територията заради хулиганските му прояви в сградата на Столична община.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

49

Мда

преди 1 година

Говориме за герб техните корумпета са в общината знаете ремонт на ремонта пейки за -10 000 златната тоалетна в центъра тя беше май половин милионИма ли смисьл да продьлжаваме

48

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Във софийска Община няма място за фашисти. Този е за затвор.

47

Истината

преди 1 година

До съветника и партията му има билборд на който пише " ОРКЕСТЪР ЖДУТ ТИБЯ" ВАГНЕР. Какво правите в общината нямам идея.

fallback