Снимка: БГНЕС
fallback

Президентът Румен Радев трябва да даде ясен отговор защо България присъства в информацията, изнесена от руска страна за взрива на Кримския мост. Това коментират от Изпълнителното бюро на БСП.

Oще по темата

„Спешно да възложи на българските служби разследване на случая с камиона, тръгнал от Бургас. В тази нарастваща конфронтация да се даде бърз и ясен знак и да не се допуска България да бъде въвличана по какъвто и да е начин в конфликта”, е позицията на Изпълнителното бюро.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

57

до г-жа Нинова, БСП

преди 1 година

Г-жо Нинова, ти отдавна си политик, преди в СДС, сега с Калоян Методиев в БСП, но си завършила Право и като изпечен юрист би следвало да знаеш, че дали има БГ следа или не проверява МВР, а този министър е подчинен на премиера, в случая Г.Донев. Обърни се към тях двамата, макар че това твое театралничене преследва други цели - обществото да разбере, че БСП е жива и има засега 9% от 39% гласували, т.е.3,5% от населението на БГ. Но г-жа Нинова страда от мания за величие и все още кудкудяка.

56

да

преди 1 година

аз иска ясен отговор : колко пари взе импексова от уж не доставянето на оръжие за Украйна .

55

ПроСоТо

преди 1 година

обаче тоя апел и жъ мъ накара да погледна картата /това е за вас!/ и да вида къде е Бургас,къде-Кримскиот мост..Въпросния камьон да не е префръкнал от Бургас до моста?...Май че е изминал доста път и е пресякъл бая граници..

fallback