57

до г-жа Нинова, БСП

преди 1 година

Г-жо Нинова, ти отдавна си политик, преди в СДС, сега с Калоян Методиев в БСП, но си завършила Право и като изпечен юрист би следвало да знаеш, че дали има БГ следа или не проверява МВР, а този министър е подчинен на премиера, в случая Г.Донев. Обърни се към тях двамата, макар че това твое театралничене преследва други цели - обществото да разбере, че БСП е жива и има засега 9% от 39% гласували, т.е.3,5% от населението на БГ. Но г-жа Нинова страда от мания за величие и все още кудкудяка.

56

да

преди 1 година

аз иска ясен отговор : колко пари взе импексова от уж не доставянето на оръжие за Украйна .

55

ПроСоТо

преди 1 година

обаче тоя апел и жъ мъ накара да погледна картата /това е за вас!/ и да вида къде е Бургас,къде-Кримскиот мост..Въпросния камьон да не е префръкнал от Бургас до моста?...Май че е изминал доста път и е пресякъл бая граници..

54

ПроСоТо

преди 1 година

тая изглежда ще се яде с Радев докато е жива...Какво ли изгаря душицата й?..-"Аз го направих президент тоя,а той не искА да мъ напраи служебен премиерин!"..Хареса ми една забележка на един тука /естествено че не помня кой,па то и всички тук сте "Анонимен" /,който написа:-Мъже се мразят докато се сбият,или си поделят ракията..Жена намрази ли някого,мрази го до живот..

53

П.К.

преди 1 година

Връзката си е съвсем явна и прозрачна. Черве-ните и алчни за комисионни далавери ко-муняги нямат спиране от нищо. Техноимпексовата другарка не изпуска парата. Сега, не е необходимо да намесват президента, а службите да я монтират в една космическа центрофуга. Ще си каже одма и майчиното мляко...

52

Анонимен

преди 1 година

кака Корни нещо се е разтревожила за шефа си в Кремъл гледам !

51

Анонимен

преди 1 година

53 ти какъв си ве? Да си десе, ляв или центрист не означава да се месиш в работата на други държави. Това го правят сороиддите. Освен това аз съм *** мнение че нпотата спонсорирани от американци трябва да се обявят за терористични организации и всеки участваш там да се разследва до дупка.

50

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 26 - да де, обаче първо дали двамата канадски са баш десни? Спомни си когато Петков ходи до Украйна и като се върна, кака ти Корни как му стъпи на гърлото? "Военно техническа помощ"?! Дрън-дрън! Сякаш Украйна ще даде един повреден танк България да го ремонтира 5 месеца? Изпотрябвало и е! Докато износа през полша вече си беше чисто лапане за Нинова, така че, него пропусна. Кирил от друга страна не реагира. Нито Христо дето сега се пъне!

49

Анонимен

преди 1 година

Ами не е розово, България е разграден двор, всякакви мигранти минават и сега вече сме опасни и за другите. Колко му е да сложи някой бомба в камион. Ето до това ни докараха "отворено общество"

48

Анонимен

преди 1 година

Трябват премерени приказки и действия, за да не съжаляваме после, положението не е розово!

47

Анонимен

преди 1 година

Лидер**

46

Анонимен

преди 1 година

Платен трольоо, тя шидер на партия и хората гласуват за партия, както и за президент. А ти си никой щом тя ти е лелче и не разбираш значи си малък пикльоо и още нямаш право да гласуваш. Марш от тук.

45

Ганди

преди 1 година

Алоооо лелче , коя си ти че питташ? Гледай си там партийната от три стадиона членове и спри да се излагаш не разбра ли че никой не те взима насериозно

44

Анонимен

преди 1 година

46 лидер на партия е. Ти какъв си, анонимен платен тролл или си шидер на партия?

43

Анонимен

преди 1 година

Два соппола тролятт от 15 ника. В интернет по цял ден глупости. А накрая като заиграят пушките тези ще искат да бягат.

42

Анонимен

преди 1 година

Така, зозо и подобните скоро ще бъдат разстреляни.

41

Зозо

преди 1 година

Хахахааааа, другаркоооооооо ..... Камион ви гази на изборите :))))))))) Пак веднага на руската страна, а? Никакъв камион няма, моста то думнаха отдолу. Как камион с взрив минава 5 граници, а? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

40

Анонимен

преди 1 година

Тази кака така се издъни на изборите, че се чудя от къде има сората да задава въпроси.

39

Чоката

преди 1 година

А да питате Радев за реакция за хилядите убити жени и деца в Украйна, разрушени болници, училища и жилищни блокове. Соцове долни и мр*сни, за това ще сте на 8% и все по-малко в бъдеще. Нали разбрахте че все още сте затънали в СССР!?!?

38

Аайде

преди 1 година

Млъквай !