Снимка: БГНЕС
fallback

Държавата има нужда от парламент и правителство, но това няма как да се случи, ако има 8 или 10 партии. Това коментира пред НОВА Георги Свиленски от „БСП за България”.

„В тази кампания се наслушахме на много предложения – всички са загрижени за доходите.

Oще по темата
Факт е, че в парламента ще има 6-7 партии, които ще трябва да могат да си говорят. С ГЕРБ и ДПС няма да направим правителство”, каза Свиленски. Той отхвърли възможността за коалиция още с ИТН, „Възраждане” и „Български възход” на Стефан Янев.

„Една седмица преди изборите, призовавам българските граждани да гласуват за политически сили, които могат да сформират кабинет. Хората да решат какъв да бъде кабинетът – дали да е на ГЕРБ, или такъв със социална насоченост, какъвто беше нашият”, каза Свиленски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

42

Анонимен

преди 1 година

Аз предлагам военен режим.Законите и правилата да се приемат чрез референдуми.По примера на Швейцария на шест месеца.А парламент да няма.

41

П.К.

преди 1 година

Преди всичко, не само Държавата, а БЪЛГАРИТЕ НЯМАТ НУЖДА ОТ НАГЛЕЦИТЕ, ОТ АБСОЛЮТНИТЕ НЕКАДЪРНИЦИ И ОТ ПЛАДНЕШКИТЕ АВАНТАДЖИИ НА ЧЕР-ВЕНАТА ***-ФИЯ. ТОЛКОЗ.

40

Анонимен

преди 1 година

"Държавата има нужда от парламент и кабинет" - Глупости, по добре без редовен кабинет. Трябва да сте постоянно в предизборна кампания, иначе се чувствате спокойни и вършите всякакви безобразия.

fallback