Снимка: БГНЕС
fallback

Безспорно най-горещият проблем е инфлацията, борбата с високите цени, с намирането на начин да бъдат компенсирани потребителите. На второ място е влизането на България в "Шенген“ до края на годината и в Еврозоната", обясни Ивайло Мричев от ДБ за "Фокус".

"Ако за някого това изглежда маловажно или просто политическа дъвка, искам да му кажа, че греши, и следващите месеци това ще го покажат.

Oще по темата
Има много сериозна опасност от рецесия в Европа без по никакъв начин да преувеличаваме този сценарий", изтъкна Мирчев, който е водач на листите в Бургас и Разград.

"Искаме да въведем критерий за енергийна бедност, за да може по най-бързия възможен начин да се получават не просто помощи на калпак, както се случва в момента, а да бъдат подпомогнати хората, които истински имат нужда от това", коментира той.

"В областта на енергетиката един от много важните приоритети лично за мен е България да е енергийно независима, което е част от геополитическата независимост на страната", добави Мирчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Трябва

преди 1 година

Да се подпомагат само крайните потребители, другото е кражба от държавата. Бизнеса, ако е конкурентен ще издържи. Щели да фалират и да оставят хора без заплати. Те па едни заплати. Истината е, че печелят от кризите. Ревът за да не им падне стандарта и си развалят лукса. Минете през Бояна и Драгалевци и ще разберете проблема с пенсиите и ниските заплати.

27

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 26 - В Германия това-онова, ама и заплатите им не са българските. Така че тяхното 4 евро им е по-евтино от нашите 3.25 с гУУУУлЕЕЕмата отстъпка.

26

Влади

преди 1 година

Да подпомагаме бедните, многодетни роми, така ли? Или пенсионерите, чиито деца живеят в чужбина и не плащат за тях никакви пенсионни вноски. А на нас, 2-та милиона работещи, направо да ни вземат заплатите и да я раздават на *** и Пульо, само Шиши2 да печели електорат. Ай ...

fallback