28

Трябва

преди 1 година

Да се подпомагат само крайните потребители, другото е кражба от държавата. Бизнеса, ако е конкурентен ще издържи. Щели да фалират и да оставят хора без заплати. Те па едни заплати. Истината е, че печелят от кризите. Ревът за да не им падне стандарта и си развалят лукса. Минете през Бояна и Драгалевци и ще разберете проблема с пенсиите и ниските заплати.

27

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 26 - В Германия това-онова, ама и заплатите им не са българските. Така че тяхното 4 евро им е по-евтино от нашите 3.25 с гУУУУлЕЕЕмата отстъпка.

26

Влади

преди 1 година

Да подпомагаме бедните, многодетни роми, така ли? Или пенсионерите, чиито деца живеят в чужбина и не плащат за тях никакви пенсионни вноски. А на нас, 2-та милиона работещи, направо да ни вземат заплатите и да я раздават на *** и Пульо, само Шиши2 да печели електорат. Ай ...

25

Майора

преди 1 година

Кой го казва Мирчев? Нали ти и безпринципната ви коалиция доведохте страната до това положение на фалит с тройни цени на газта и всичко останало , двуцифрена и най висока инфлация в ЕС , попълване на ошфорните ви сметки! Изхода е един - никога повече четворната бивша коалиция на власт!

24

Анонимен

преди 1 година

тоз мирчев от помагане, какъв тюлен е станал

23

Unknown

преди 1 година

Ей преди избори и с.ирки ще започнат да правят ама ай...

22

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

МИРЧЕВ НЕ СЕ НАПЪВАЙ ОТВЪН ПРИ МАЯ СИ ПОЗОР СТЕ АЛЧНИЦИ ГУШНАХТЕ СЕ С БКП ПСЕВДОДЕМОКРАТИ АЛЧНИ ЗА ПАРИ ЗА ВЛАСТ ЛЪЖАТ НАГЛО ЖАЛКОТО Е ЧЕ ИМА ШАРАНИ КОИТО ВЯРВАТ

21

Хи хи хи

преди 1 година

Абе тия до кога искат все да ни оправят????Вече ми прилошава като им видя мазните физиономии !!!!!!

20

ГРУХ , ГРУХ , ГРУХ !

преди 1 година

ГРУХ , ГРУХ , ГРУХ , ГРУХ !

19

Това прасе

преди 1 година

Мисли само как , да се намъкне във парламента ......при другите прасета !

18

ХА ХА ХА

преди 1 година

АБЕ МИРЧЕВ , КАКВО СТАНА СЪС НЕЗАВИСИМИЯ ГАЗ ?????ЗАЩО НЕ ТИ ЗАКАЧИХА ТРЪБИТЕ ......БЕШЕ ОБЕЩАЛ ДА ГО ДОСТАВЯШ ЕВТНО И ДОРИ БЕЗПЛАТНО ?????ПАК ИЗЛЪГА ....КАКТО ВСЕКИ ПЪТ !!!

17

фаэа

преди 1 година

Ми то всички имаме нужда, без бивши и настоящи политици задължително.

16

опааа

преди 1 година

До АнонименТия писалки хич не са безобидни, ама нека му е, като иска да плюска, а да е слаб.

15

Анонимен

преди 1 година

Глиганоподобния които слабее с писалка за диабед да ходи в Афро-американския ***

14

Анонимен

преди 1 година

Вие направихте така че 99% имат нужда от помощ. Фалирахте бизнеса и държавата, кой ще плаща данъци за да се помага . А и заем теглихте и го дадохте за Улеите . Па и нагли отгоре на всичко

13

Политици и бизнесмен

преди 1 година

Политици, бизнесмени и полицаи. Те имат най-голяма нужда от помощ. Забравих и приютите за бездомни кучета. Най-добре е да поискате няколко милиарда евро, за да не замръзнете през зимата. Вашите приятели от Брюксел даже ще ви похвалят за загрижеността ви към тези групи от най-нуждаещи се .

12

Анонимен

преди 1 година

13, природно ли си толкова умн0 или го тренираш?

11

Анонимен

преди 1 година

Тоя се сети точно преди изборите. Което означава че говори предизборно за да подлъже някой. А защо е предизборно а не го направиха като управляваха? Защото са лъжци. Искат да се гласува за тях и после не ги интересува.

10

?!?

преди 1 година

Пак ли на работодателите ще давате за сметка на народа. Хем им работим хем им плащаме тока и газа заради вас. Пълни Провали

9

Анонимен

преди 1 година

Нещо не разбрах-натискаме се да влизаме в Шенген, а Европа е изправена пред сериозна рецесия. Тогава защо се натягаме точно сега?