Снимка: БГНЕС/EPA
fallback

„ДБ беше единствената коалиция, която каза, че разговори с „Газпром” въобще не трябва да има. ГЕРБ казаха, че трябва да има разговори с „Газпром” и трябва да се използва договора до края на годината. БСП казаха същото. И какъв е резултатът? Нищо не се случи. Отказаха им срещи и ги унизиха.

Oще по темата
Това сега ни дава повод да поискаме оставката на служебния министър на енергетиката”. Това обяви пред Нова Нюз представителят на ДБ Мартин Христов.

Искаме оставката на служебния министър на енергетиката. Действията му за решаване на газовата криза са „пълен провал”, коментира той.

 По думите на Димитров действията на енергийния министър Росен Христов са „пълен провал”. „Да върнеш 7те танкера, които са алтернатива, които ЕК ти е договорила. Защото това не стана ясно в България, защото ЕК е предложила тези танкери. А вместо това да кажеш „Неизбежно ми е да говоря с Москва”, да отидеш там и да ти откажат разговори – това означава, че твоята стратегия се е провалила и трябва да си тръгнеш”, категоричен е той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

86

Петър

преди 1 година

То и депутати от Демократична България не трябва да има, ама това е положението.

85

Анонимен

преди 1 година

такива като тоя национален предател пораждат садизма у човека

84

Дървен Шоп

преди 1 година

Този е долен седесарски лаяч , послушко на Тиквата !

fallback