86

Петър

преди 1 година

То и депутати от Демократична България не трябва да има, ама това е положението.

85

Анонимен

преди 1 година

такива като тоя национален предател пораждат садизма у човека

84

Дървен Шоп

преди 1 година

Този е долен седесарски лаяч , послушко на Тиквата !

83

всички се правят

преди 1 година

на улави. Има разговори или не, путин не ще да продава газ на БГ , потреблението ни е нищожно за тях и хич не им дреме кво се джафкат политиците. 15% от бг е газифицирана, 85% са по-важни от 15 струва ми се, така че стига ревахте а се оправяйте сами

82

Анонимен

преди 1 година

Нямам търпение да минат изборите, дано отбор натегачи 2 на Сорос (ДБ), след патия Пълен Провал (ПП) изтекат в канала и повече да не стигат до власт.

81

Анонимен

преди 1 година

Тоя храненик на Сорос и американското посолство не спря да говори глупости по всеки важен повод. Ега ти долната личност, как не спря да ръси глупостите си с такава увереност, сякаш е някое гуру. Б ок л уц и като тоя и останалите национални предатели ни докараха до тук. Стигнахме дъното, но тези не се успокояват, дълбаят надолу...

80

Анонимен

преди 1 година

мАлтинчо ,от такива като тебе ме е гнус .

79

Нов

преди 1 година

За толкова години депутат Мартинчо не направи нищо.Един дрънкач , който гледа да се хареса на запад.Куха лейка.

78

BG

преди 1 година

Не мога да си обясня как ще управлявате с БСП ?

77

Анонимен

преди 1 година

Разговори с Газпром се водят със сигурност, но все още крият какво точно се договарят. Не само ще имаме по-скъпа газ от Русия, но и ще бъдат взети политически решения, които ще станат ясни май след изборите....по резултатите ще ги познаете, както се знае. Копейкин каза, че готвят референдум за излизане на БГ от ЕС.

76

Анонимен

преди 1 година

Малтин Димитлов е длисльо.

75

R.A.T.M

преди 1 година

Мартине, Мартине, кой ти даде тази роля Мартине ? Китай купува в пъти повече горива от Русия и продава на Европа. Дори щатите купуват от Русия. Въпросът е ако състава е 49% руски, а 51% друг, ти ще купуваш нали ? Или не, защото не можеш да разбереш кой е хубав, кой е лош. ***, кой ти гарантира, че в момента даже не си купуваме руски газ ама с печалба, която остава я в Гърция, я някъде другаде.

74

Щирлиц

преди 1 година

Разговори само с американският губернатор на България,обитава една сграда до правителствена болница...Носете си еврокилимче,за по-голямо удобство,докато ви диктуват следващите антибългарски поръчения.

73

ДБ са въздухари

преди 1 година

Корена на проблема е Румен Радев който трябва да бъде освободен дисциплинарно от длъжност. Българския народ има нужда от ясно, принципно представителство пред другите народи.

72

Анонимен

преди 1 година

МаЛтинчо,лопатаря с говорен дефект,държан изкъсо на говедарската каишка е нанесъл толкова злини на тая държавичка,че просто заслужава да бъде одран жив!

71

Dj

преди 1 година

Е ми и затова може и да не влезете в парламента, Мартине. Казвам го въпреки, чеВинаги гласувам за вас

70

Анонимен

преди 1 година

Кой е този МЪНГО ДЖЕРИ ЗА ДА ОПРЕДЕЛЯ СЪДБАТА НА НАРОДА В МУНУС

69

УжасТ

преди 1 година

Мартин и Рамадан Кънев, са от най-големире "Амбриажи" в политиката.

68

Влади

преди 1 година

Този грантаджия е въшкав със Сороски пари и му е през оная работа откъде и на каква цена ще вземем газ. Плаща му се да говори срещу Русия, но неговата партия здраво се прегръща с русофилската БСП.За нищо не му вярвам!

67

Анонимен

преди 1 година

Този некъпаняк не е ли време да го пратим в Белене? Нека так развъжда гъбички и въшки!