Снимка: БГНЕС
fallback

„Най-силният ни коз е да сме сред хората и да дискутираме техните проблеми.

Oще по темата
Получаваме кураж от хората, с които разговаряме, за да довършим работата си”. Това заяви пред Нова Нюз Владимир Табутов от „Продължаваме Промяната”.

За социологическите проучвания, които подреждат ПП на второ място след ГЕРБ, Табутов каза, че и на предишния вот е било така. Той обаче не посочи кой ще е кандидатът за премиер на „Продължаваме промяната”.

Що се отнася до отцепниците от ИТН, Табутов каза, че те са приети много добре в ПП.

„Те се идентифицират с нашите принципи. Имахме национален съвет, при който гласувахме, как да приемем тези хора, които ни подкрепиха в доста важен момент. Очаквам да излезем победители от тези избори и да създадем правителство, което дългосрочно да следва целите ни. ”, каза Табутов.

ГЕРБ пък били със сигурност опонентът. „Не мисля, че биха били наш партньор в едно бъдещо правителство в този си формат”, каза Табутов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

52

Случаен минувач

преди 1 година

Нищо няма да се получи и в тоя бъдещ парламент. Герб ще имат 64 депутати, Пълен Провал - 56. Дотук 120. Възраждане ще имат 33 места, ДПС - 30, БСП - 17. ДБ - 15. ИТН - 13, генерал Янев - 12. Герб ще опита коалиция с ДПС и генерал Янев, но пак стават 106... Пак не излиза аритметиката... Пълен Провал ще опитат с БСП и ДБ, но - общо 88 гласа... Никой няма да иска коалиция с Възраждане. И пак нищо - в началото на 2023 - нови избори. Май че ще е по-добре да сме президентска република.

51

Анонимен

преди 1 година

49 Поредното комунистическо мамино синче. Което ца нищоправене иска голяма заплата. За прокарване на чужди интереси

50

Демократ

преди 1 година

Имам сьмнения и ас че ще се сьберът с герб след изборите да ни пощипват с парите

fallback