52

Случаен минувач

преди 1 година

Нищо няма да се получи и в тоя бъдещ парламент. Герб ще имат 64 депутати, Пълен Провал - 56. Дотук 120. Възраждане ще имат 33 места, ДПС - 30, БСП - 17. ДБ - 15. ИТН - 13, генерал Янев - 12. Герб ще опита коалиция с ДПС и генерал Янев, но пак стават 106... Пак не излиза аритметиката... Пълен Провал ще опитат с БСП и ДБ, но - общо 88 гласа... Никой няма да иска коалиция с Възраждане. И пак нищо - в началото на 2023 - нови избори. Май че ще е по-добре да сме президентска република.

51

Анонимен

преди 1 година

49 Поредното комунистическо мамино синче. Което ца нищоправене иска голяма заплата. За прокарване на чужди интереси

50

Демократ

преди 1 година

Имам сьмнения и ас че ще се сьберът с герб след изборите да ни пощипват с парите

49

Анонимен

преди 1 година

Ако не е уредено мадурките да решават резултата, тия ще видят победа на куково лято. Те и ДБ очаквали победа и най-вече да правят коалиция с ПП, щот било в интерес на страната. Ама на коя страна не уточняват.....

48

Gogo

преди 1 година

Ясно, следващият фарс, за който ни подготвят е ПП да управлява заедно с герберастката мафия уродлива, а тиквата доволно да се оттегли като почетен председател и сив кардинал и да си се радва на чекмеджетата и на кюлчетата на спокойствие. ПП и герберастите крадливи ще се борят с корупцията, а боко ще ги щипка галено по бузките и потупва по раменцата... потоците пак ще се насочват към правилните чекмеджета, а народът ще псува войната и ковида, че са ни виновни..., родна идилия :)

47

Ужас

преди 1 година

Мяза на комсомолски секретар от времето нс соца

46

Анонимен

преди 1 година

Какъв е този тип?! Откъде се взе?

45

Анонимен

преди 1 година

До Бай Пешо - Не знам какъв кураж получават, ама днес в с. Богдан много добре ги "окуражиха". И не само там.

44

Пп- 300% инфлация

преди 1 година

Киро ни спря газа , ограбиха ни , вкара македония без критерии но не успя да исчисти божков за да се вьрне в бг

43

Бай Пешо

преди 1 година

"Получаваме кураж от хората, с които разговаряме, за да довършим работата си. Това са най-често мафиоти и държанки на държавни пари, с които разговаряме.

42

анонимен

преди 1 година

Откъде Киро е събрал тези жълтурчета? Май наистина от харвардския си курс в СУ. Какъв опит, експертиза имат те та от студентската скамейка направо да се озоват в управлението.

41

Анонимен

преди 1 година

Гледахте ли Кирето как си прави ПР като се снима с лопата все едно копае и вика "не ме снимайте, не съм тук да си правя ПР"? :))) А той с чистичка тениска, лопатата с етикета още, бели ръкавички... И все едно копае, а гард от нсо до него го пази, вместо да хване една лопата и той поне за снимка :))) Ау, а аз си мислех, че само Зелето е комик! :)) Нема такъв сеир! :)) Не знам, ама новата им ПР-ка май също ще да е некое харвардско чедо с тия изяви.... :)))

40

Анонимен

преди 1 година

19 Шайката на Киро ментата ПП не трябва никога да се допусне близо до властта. Киро просто, вратата е там

39

Анонимен

преди 1 година

40 Поредното мамино комунистическо синче.

38

Пп

преди 1 година

Де се скри евреина лорер бутнаха 9 милярда някаде декември и никой не разбра каде са - тия са ненадминати в грабенето

37

ъх. х

преди 1 година

Не отписвайте кака Лена, те я скриха само предизборно. Пак ще изскочи ако хванат властта. Веднъж засмукала властта, няма да я пусне така. Запомнете ! Ще я набутат на някой пост. Така е далаверата, тя бута, нея я бутат.

36

Анонимен

преди 1 година

33 Това, че ПП защитават червените олигарси, западняците не ги интересува, на тях им трябват послушниглупаци в българско правителство.

35

Анонимен

преди 1 година

бе тез наглеци продължават да наглеят, разсипаха държавата и продължават със самочувствие да дават акъл, въздухари

34

Тони

преди 1 година

Моля ,,Промяната" макар и плитко умни ,да се потрудят и да проумеят,че се налага да си контролират бе со..вете ,да бъдат смирени .Да си държат дългите мръс. ..ни езици зад зъбите,Всички видяхме,че са нагли лъжци и некадърници и ребченето ги прави още по жалки.С упражненията бяхте до тук.Борисов ще управлява.Точка по въпроса

33

Анонимен

преди 1 година

33 Това, ме ПП защитават червените олигарси, западняците не ги интересува, на тях им трябват послушниглупаци в българско правителство.