Снимка: БГНЕС
fallback

„Ние минахме през три избора през 2021 година.

Oще по темата
Ако искахме коалиция с БСП, още през април или през юли щяхме да направим такава коалиция. Не сме искали коалиция с БСП. В интерес на страната би било ние заедно с „Продължаваме промяната” да имаме пълно мнозинство в Народното събрание”. Това посочи представителят на Демократична България Ивайло Мирчев пред Нова Нюз.

Според политика, всички знаят, че „Газпром” не е сигурен източник.

„Фактът, че на страни като Германия, Италия, Франция газът беше спрян, е достатъчно показателен за това. Унгария е една от най-газифицираните страни в Европа. Там почти всяко домакинство се отоплява и готви на газ. Унгария се снабдява почти само от Русия и плаща изключително висока цена на газа. А Орбан е най-близкият приятел на Путин в Европа. Ние да си правим илюзии, че „Газпром” ще ни продава евтин газ, е доста наивно”, каза Мирчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

86

САТАНАТА

преди 1 година

Точно ДБ раздразни ИТН с клипа...

85

Анонимен

преди 1 година

Надеждата крепи бала,Мур,ниците, които искате да приложите. Само мазния ти вид е достатъчно показателен за политиката ви на софраджийство. За Газпром само ще кажа, че незнам надеждни ли са или не, но вие купувайте през комисионери от същата Газпром без да ви мигне окото. За комисионните да питаме ли има ли отчислен % за вас?

84

Анонимен

преди 1 година

Да е-вааа и продажник и тоя се кани да управлява,деее лабут деее!

fallback