Снимка: БГНЕС
fallback

"Политическото пространство е много раздробено и продължава да се раздробява.

Oще по темата
Няма никакъв фокус около никого. ... В такава раздробена политическа ситуация не може да се направи нищо смислено и стабилно. За да се направи нещо трябва да има фокус около нещо. Единственото, което ми хрумва, е да върнем лявото и дясното, за да можем да стабилизираме политическата ситуация около по-големи формирования".

Това заяви пред БНР Татяна Дончева, лидер на "Движение 21", бивш народен представител.

Според нея фактори вътре и вън от страната са имали интерес да бъде разбит двуполюсният политически модел и да се повтаря, че "няма ляво, няма дясно".

"Я приеха два закона за 6 месеца, я - не. Я им стана ясно за какво са там, я - не. Всеки си въртеше някакви схеми, ама на домашно ниво. Иначе международното обслужване го направиха".

"Трябва да се прави нова формация от хора, които наистина знаят за какво става дума, които сериозно да поработят върху икономическа програма. Тя е важната. Има сериозни проблеми. Няма нужда да ги измисляме".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

7777

преди 1 година

Ей това Татянче. Дойсат ли избори и тя развърта голямото д...е по студиата на телевизиите. Татянче, аз да те попитам-викаш схеми правели на домашно ниво. Ти си изпечена-нали ти ходеше да буташ листчета с цифри някакви. Май на онзи инфантил дето го заряза жена му. И с право най-вероятно. То, умишлено родът е среден, е недорасло. Та от кога мила стана толкоз морална и загрижена? За нищо не ставаш вече-върти голямото д.. покрай готварската печка в Трявна и си коментирай с леля Гана и стрина Ивана.

26

До Анонимен 23,

преди 1 година

" Ние българите просстаци ще глсуваме за КОНСТАНТИН от възраждането" - - - - Не, пиле, явният типичен български пр остак гласува винаги за чалгари и крадци, като Бойко, Кирчо, Христо, Корнелия, които с два криви лафа на завален български с неясно съдържание се лъжат как поредното ново ще им донесе манна небесна. Затова и вече 33 години само ходи до урните, напоследък - машинките, пускат един пиян глас и после мърмори 4 години, често и по-малко, до следващия тираж.

25

Бул гур

преди 1 година

Стара чанта...без дръжки.

fallback