Снимка: БГНЕС
fallback

И този инцидент сега, и предходният във Велико Търново не се дължат на бездействие на полицията или пътни условия – и при двата се касае за човешка грешка.

Oще по темата


Това каза пред журналисти служебният вътрешен министър Иван Демерджиев след катастрофата на сръбски автобус на магистрала „Тракия”, превозващ деца и възрастни от почивка на морето към Сърбия, предаде репортер на БГНЕС.

Органите по разследването работят, каза още Демерджиев.

За убийството на щвейцарския бизнесмен в Перник посочи, че е ясен извършителят и механизмът на извършване на престъплението.

Демерджиев посочи, че още не е пристигнало в МВР писмото на прокуратурата за създаване на общо междуведомствено звено за изборите. Вътрешният министър присъства на откриването на нов център за административно обслужване на клиенти в София, което приема заявления за издаване на лични карти, паспорти и документи с възможност за заявление за прием на гише онлайн.

Още за открития нов център за издаване на лични карти вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 1 година

Имаме най-лошите пътища в цяла Европа, няма какво са се лъжем. Благодарение на Станишев ли, на тиквата ли, но това е положението!

9

Иван

преди 1 година

Щото пък пътят е много убав.

8

Батко и Братко

преди 1 година

Ние сме онези,които строиха магистрали при Станишев. Тогава ни спряха и евросредствата. Ако не беше Бойко щяхте благодарение на нас да заобикаляте дупките по стария път Стара и Нова Загора. НИЕ ИДВАМЕ, ИЗПРАВИ СЕ БЪЛГАРИЯ.

fallback